همه ی ما این را خوب می دانیم که رشد اپلیکیشن های موبایل در چند سال گذشته بی سابقه بوده است و پیش بینی می شود که اقتصاد حاصل از این فناوری تا سال 2021 به سومین اقتصاد بزرگ کره زمین تبدیل شود. یکی از دلایل اصلی چنین رشدی، سرمایه گذاری های عظیم درون برنامه ای است که از طرف تبلیغ کنندگان در اپلیکیشن ها انجام میشود. واقعیت این است که بدلیل جذابیت های اپلیکیشن ها ترافیک ورودی به آن ها بسیار بیشتر از ترافیک ورودی به وب سایت ها شده است و همین موضوع باعث شده تا بودجه های بازاریابی و تبلیغاتی بیشتر به این سمت سوق داده شوند.
توسعه دهندگان اپلیکیشن ها پیش بینی کرده اند که هزینه تبلیغات در اپلیکیشن های موبایل تا سال 2021 سه برابر و به 201 میلیارد دلار میرسد. بر این اساس، قالب های جدید تبلیغات موبایل، پلتفرم های ردیابی عملکرد و Ad Mediation تبلیغات تکامل یافته اند.
Ad Mediation به عنوان یک منبع کسب درآمد عالی از اپلیکیشن ها شناخته شده است که به توسعه دهندگان برنامه ها اجازه می دهد تا درآمد قابل توجهی را به برنامه های تلفن همراه خود هدایت کنند. در این مقاله، ما به روند تبلیغات Ad Mediation تلفن همراه خواهیم پرداخت، چگونگی عملکرد واسط تبلیغات را توضیح می دهیم و از مزایای اصلی آن برای توسعه دهندگان اپلیکیشن های Android سخن خواهیم گفت. در ادامه ی این مقاله با آرتامارکتینگ همراه باشید...
Ad Mediationچیست؟
تبلیغات موبایل یکی از اولین و مهمترین گزینه هایی است که وقتی توسعه دهندگان برنامه تصمیم به کسب درآمد از اپلیکیشن خود می گیرند، به ذهن آن ها خطور می کند. Ad Mediation به معنای اضافه کردن، مدیریت و بهینه سازی تبلیغات مختلف درون اپلیکیشن های تلفن همراه است. صاحبان برند این تبلیغات را سفارش می دهند و از این طریق اپلیکیشن ها به یک یا چندین شبکه ی تبلیغاتی وصل میشوند. استفاده از چندین شبکهی تبلیغاتی نیاز به اولویت بندی دارد به خصوص وقتی تعداد شبکه های تبلیغاتی زیاد باشد، در اینجاست که پای Ad Mediation به میان می آید. مدیریت این شبکه های تبلیغاتی بصورت دستی امکان پذیر نخواهد بود و Ad Mediation بوسیله یک SDKشبکه های تبلیغاتی مختلف را به صورت یکجا بهینه سازی و مدیریت می کند. دراین پلت فرم شبکههای تبلیغاتی مختلف با هم رقابت میکنند و در نهایت بهترین شبکهی تبلیغاتی برای نمایش تبلیغات در اپلیکیشن به صورت اتوماتیک انتخاب میشود.
شاید برای شما جالب باشد :
اُمنی چنل مارکتینگ (Omnichannel Marketing) و هرآنچه باید بدانید؟
بعد از پیادهسازی SDK و وقتی که کاربر اپلیکیشن را باز میکند، درخواستی برای نمایش تبلیغ به پلتفرم mediation Ad فرستاده میشود، پلتفرم Ad Mediation پارامترهای کاربر را دریافت میکند. بعد از آن شبکههای تبلیغاتی که Fill Rate و CPM بالاتری دارند به صورت هم زمان انتخاب میشوند و در نهایت بهترین تبلیغ در اپلیکیشن نمایش داده میشود.
مزایای استفاده از Ad Mediation
در مقایسه با دیگر پلن های درآمدزایی اپلیکیشن که فقط شامل تبلیغات یک برند هستند، تبلیغاتAd Mediation موبایل مزایای فراوانی را برای توسعه دهندگان اپلیکیشن ها ارائه میدهد که در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم:
استفاده از نرخ های CPM بالاتر
شما زمانی که فقط با یک شریک تبلیغاتی کار میکنید، پتانسیل اپلیکیشن خودتان را محدود می کنید. Ad Mediation با ایجاد رقابت بین خریداران می تواند نرخ CPM را بالا ببرد، این در حالیست که می توانید از دیگر تبلیغات نیز بطور همزمان کسب درآمد کنید. هنگامی که شما به رقابت میپردازید درست مثل یک مزایده عمل می کنید که در آن مدام CPM بالا می رود و برنده کسی است که بیشترین قیمت را پیشنهاد بدهد.
در نتیجه، شما همیشه تبلیغات با بیشترین قیمت را انجام می دهید و از این طریق سطح درآمد ماهیانه ی خودتان را افزایش می دهید.
افزایش نرخ FILL RATE (درصد وجود تبلیغ)
علاوه بر CPM ها، نرخ FILL RATE نیز یک معیار مهم دیگر برای تعیین درآمد ماهانه برای میزبانان اپلیکیشن ها است.
با استفاده از تبلیغات Ad Mediation نرخ FILL RATE درون برنامه ی شما رشد می کند. واقعیت این است که وقتی اپلیکیشن شما برای دریافت تبلیغ به یک شبکهی تبلیغاتی درخواست میفرستد، تضمینی وجود ندارد که جواب مثبت دریافت کند و ممکن است هیچ تبلیغی نمایش داده نشود، ولی وقتی بوسیله Ad Mediation به چندین شبکه تبلیغاتی وصل میشوید احتمال نشان دادن تبلیغ به کاربر (درصد وجود تبلیغ یا (fill rate با توجه به موقعیت جغرافیایی فرد بیشتر میشود. هرچه تعداد شبکه های تبلیغاتی برای Ad Mediation بیشتر باشد، استفاده از تمام ظرفیت تبلیغاتی بیشتر میشود.
دوست دارید بدانید:
برترین استراتژی های بازاریابی اینترنتی
پیدا کردن بهترین تبلیغ کنندگان
شما زمانی که با چندین شبکه تبلیغ در تلفن همراه کار می کنید، قالبهای تبلیغاتی متفاوت، محتوای تبلیغات و تنظیمات کمپین های تبلیغاتی مختلفی را آزمایش میکنید. پس از مقایسه این نتایج، شما میتوانید تبلیغ کنندگان پر درآمد را برای Ad Mediation خودتان انتخاب کنید و از همکاری با تبلیغ کنندگان ضعیف چشم پوشی کنید. همچنینAd Mediation به شما کمک می کند تا سودآورترین ترکیب تبلیغاتی برای هر برنامه خاص را پیدا کنید و مهمتر از این خواهید فهمید که کدام تبلیغات باعث ایجاد تعامل و وفاداری بهتر مخاطبان شما می شود.
تعداد کمتر SDK
یکی از مشکلات ناشران اپلیکیشن مدیریت SDK های متعدد است اما با Ad Mediation این مشکل برطرف می شود و شما میتوانید همهی شبکههای تبلیغاتی را فقط در یک SDK مدیریت کنید و از این طریق سرعت اپلیکیشن خودتان را بالا ببرید.
انواع Ad Mediation موبایل
دو نوع Ad Mediation در موبایل وجود دارد، در واقع توسعه دهندگان اپلیکیشن ها می توانند Ad Mediation خودشان را خودشان مدیریت کنند یا اینکه آن را به کمپین های تبلیغاتی واگذار کنند و با کمک آژانس های تبلیغاتی آن را مدیریت کنند. اگر می خواهید خودتان پیاده سازی Ad Mediation را بر عهده بگیرید، باید بدانید که کارهای زیادی را بایستی انجام دهید. ابتدا باید شبکه های تبلیغاتی مختلف را پیدا کنید و تقاضای خود را برای نمایش تبلیغات به آن ها بفرستید و با آنها تماس بگیرید. بعد از آن، باید در مورد نرخ های CPM، نرخ fill-rate و شرایط پرداخت مذاکره کنید و در آخر هم، باید SDK های آنها را بگیرید و آنها را به کد برنامه خود اضافه کنید.
امروزه بسیاری از شرکتها و سازمانهای تولید اپلیکیشن و آژانسهای تبلیغاتی وجود دارند که با ارائه پلن های درآمدزایی برای کسب درآمد به شما کمک میکنند. این آژانسها از قبل به شبکه های تبلیغاتی زیادی وصل شده اند بدین ترتیب شما میتوانید تنها با کار کردن با یک آژانس از طریق یک SDK به بهترین تبلیغ کنندگان جهان و شبکه های تبلیغاتی تلفن همراه دسترسی پیدا کنید.
سخن آخر
بطور کلی می توان گفت که Ad Mediation موبایل به معنای واقعی کلمه بهترین راه حل برای رسیدن به حداکثر درآمد در اپلیکیشن است ولی باید بدانید زمانی به بالاترین سوددهی میرسید که تنظیمات و مدیریت صحیح داشته باشید. قبل از شروع تبلیغات علایق، تعداد و رفتار مخاطبان خود را تجزیه و تحلیل کنید، به مکان و زمان نمایش تبلیغات فکر کنید و برای کشف جذاب ترین و پردرآمدترین تبلیغات، قالب های تبلیغاتی مختلف را تست و اجرا کنید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید