سئو را به صورت ساده می توان به صورت بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو نام گذاری کرد اما وقتی که قصد داریم به صورت عملی سایت خود را سئو کنیم، کار کمی گسترده تر، مشکل تر و پیچیده تر می شود. سئوی سایت به دو دسته ی سئوی داخلی و سئوی خارجی تقسیم می شود. در مقاله ای با عنوان استراتژی های OFF page seo یا سئوی خارجی سایت در مورد سئوی خارجی توضیح دادیم اما این بار رویکردمان به سمت سئوی داخلی سایت است.
سئوی داخلی سایت از نظر ارزش آفرینی برای سایت 25 درصد مثمر ثمر است اما از همین مقدار هم نباید چشم پوشی کرد. به تناسب نسبت به سئوی خارجی تلاش هایی که برای سئوی داخلی انجام می شود کمتر است بنابراین باید انتظار نتیجه ی 25 درصدی نسبت به 75 درصدی سئوی خارجی داشته باشیم. این تکنیک های سئوی داخلی سایت را فراموش نکنید.
تکنیک شماره 1
عنوان صفحه:
بسیاری از نویسندگان عنوان صفحه را با عنوان مقاله ی خود اشتباه می گیرند. در واقع عنوان صفحه چیزی است که باید طبق اصول خاص تا 60 کاراکتر نوشته شود. این عنوان همان چیزی است که در موتورهای جستجو نمایش داده می شود. البته اهمیت عنوان مقاله و پست هم نادیده نگیرید. متاسفانه بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا این امکان را فراهم نمی کنند که عنوان صفحه به طور جداگانه طراحی شود بنابراین برای انتخاب سیستم مدیریت محتوایی که به سئو اهمیت می دهد بسیار تحقیق کنید. پیشنهاد می کنیم از سیستم مدیریت محتوای آرتامارکتینگ، استفاده کنید چرا که از نظر سئو، کاملا مطابق با آخرین تکنولوژی ها طراحی شده و امکانات لازم برای بهینه سازی را در اختیار مدیر سایت قرار داده است.
یکی از نکته های اصولی در مورد عنوان صفحه این است که از کیورد های اصلی در طراحی عنوان باید استفاده کنید. بنابراین برای ساختن عنوان اصولی و بهینه شده اگر مدتی زمان بگذارید ضرر نخواهید کرد.
برای نمونه برای مطلبی با عنوان متنی پتانسیل های در آمد زایی از طریق بازاریابی سیار یا موبایلی ما از عنوان به صورت زیر استفاده کرده ایم:
همانطور که مشاهده می کنید از کلمات کلیدی نظیر بازاریابی سیار در این عنوان استفاده شده که بسیار مثمر ثمر می باشد.
تکنیک شماره 2
توضیحات متا
متاسفانه بسیاری از کاربران فراموش می کنند این بخش را پر کنند. در بخش توضیحات متا می توانید به راحتی، کلمات کلیدی خود را در قالب یک متن 160 حرفی، قرار داده و از نظر سئو به مرور زمان معجزه کنید. بنابراین نوشتن توضیحات متا را فراموش نکنید
تکنیک شماره 3
تگ گذاری
تگ ها در واقع دسته ای از کلمات کلیدی هستند که کاملا با مطلب شما مرتبط هستند. اگر از افزونه های مختلف استفاده می کنید سعی کنید این بخش را در تمام افزونه ها پر کنید.
پیشنهاد آرتامارکتینگ: اگر از وردپرس استفاده می کنید، افزونه ای به نام All In One SEO Pack می تواند به شما کمک کند تا تکنیک های شماره 1 و 2و 3 را به خوبی پر کنید.
تکنیک شماره 4
ساختار URL
موتورهای جستجو نسبت به ساختار آدرس هر صفحه نیز حساسند. محبوبیت یو آر ال ها برای موتورهای جستجو دارای مواردی خاص است. هر چقدر روی یو ار ال ها بیشتر کار کنید، سود بیشتری از سمت موتورهای جستجو عایدتان می شود:
پیشنهادات آرتا مارکتینگ:
موتورهای جستجو با آدرس های کوتاه تر رابطه ی بهتری برقرار می کنند بنابراین از یو ار ال کوتاه استفاده کنید
یکی از راه هایی که به یو ار ال کوتاه تر می انجامد این است که از یو ار ال انگلیسی استفاده کنید.
کلمات و عبارت کلیدی را مطابق با دسته بندی های خود ایجاد کنید چرا که این در ساختار url ها از نظر گوگل کاملا مهم در نظر گرفته شده است.
تکنیک شماره 5
برچسب های h1، h2 و ...
موتورهای جستجو بر روی برخی برچسب های قالب بندی متن حساسیت دارند. اگر شما از زیر مجموعه های مختلفی در متن خود استفاده می کنید و زیر عنوان های متعدد دارید استفاده از برچسب های h را به شما پیشنهاد می کنیم.
تکنیک شماره 6
تراکم کلمات کلیدی
شما باید در متن خود از کلمات کلیدی استفاده کنید. خصوصا در پاراگراف های اولیه باید روی این موضوع دقت بیشتری داشته باشید اما فراموش نکنید که استفاده ی بیش از حد از این کلمات می تواند موجب بشود که در صفحات جستجو نمایش داده نشوید. بهترین میزان برای انتخاب تراکم کلمات کلیدی این است که 2 تا 5 درصد محتوای شما کلمات کلیدی تان باشد.
تکنیک شماره 7
بهینه سازی تصاویر
بهینه سازی عکس برای سئو بسیار مهم است به طوری که باید تلاش کنید نهایت بهینه سازی را برای تصاویر در نظر بگیرید چرا که این روزها کاربران به محتوای بصری اهمیت بیشتری می دهند. در مقاله ای ما به موضوع بهینه سازی عکس پرداخته ایم که می توانید آن را مطالعه کنید : بهینه سازی و سئو تصاویر برای سایت
تکنیک شماره 8
لینک های داخلی
لینک های داخلی مثل لینک های خارجی بر سئوی سایت موثر اند. سعی کنید در میان محتواهای مرتبط به گونه ای موضوع را به هم ربط دهید، و از لینک های هر دو متن در صفحات بکار ببرید. این کار از نظر ربات های گوگل بسیار مورد پسند است.
توصیه های آرتامارکتینگ:سعی کنید حد اقل دو لینک در داخل متن به خود صفحه ی پست، یک لینک به صفحه اصلی داده و 1 لینک هم به دسته بندی ها ایجاد کنید
تکنیک شماره 9
پاراگراف اول و جملات
در سئوی داخلی سایت، پاراگراف اول، نقش اساسی در سئو دارد بنابراین سعی کنید از کلمات کلیدی به میزان طبیعی در این پاراگراف استفاده کنید. همچنین به ابتدای جملات خود توجه داشته باشید. اولین کلمات در هر جمله از نظر سئو بسیار مهم می باشد. همانطور که می توانید مشاهده کنید در ابتدای این پاراگراف ما از کلمه ی سئوی داخلی سایت استفاده کردیم که در سئو نیز موثر است
تکنیک شماره 10
توجه به تغییرات در متن نوشته و استفاده از ابزارهای فرمت بندی
زمانی که در حال نوشتن متن هستید، از فرمت های قالب بندی برای کلمات مهم و اساسی استفاده کنید. برای مثال عبارت بازاریابی اینترنتی را اگر به صورت bold بنویسیم می توانیم به گوگل نشان دهیم که این کلمه برای ما مهم است. استفاده از bold و italic می تواند اهمیت عبارات را برساند که هم کاربر این را متوجه می شود و هم گوگل برای آن امتیاز قائل است.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید