همانطور که می دانید پست های وبلاگ، دارای قوانین خاصی هستند از تعداد کلمات، تا تعداد تصاویر و ... اما یک نمونه از پست هایی که در وب سایت ها قرار می گیرد مقالات هستند.
اما بسیاری از نویسندگان فراموش می کنند که قالب کاربردی مقاله با پست وبلاگ کاملا با هم تفاوت دارد.
از جمله تفاوت هایی که می توان برای این دو مدل نوشته در نظر گرفت در مورد طول پست هاست. مقالات عموما مطالبی هستند که قصد آموزش دادن دارند و حیطه ی گسترده ای را پوشش می دهند. یک مقاله عموما دارای موضوعی واحد است که به روز رسانی هایی در مورد آن صورت می گیرد بنابراین یک نویسنده باید از قابل به روز کردن موضوع مورد نظر اطلاع داشته باشد. در مقاله به طور مستمر به کاربران آموزشی داده می شود ویا در مورد اموری اطلاع رسانی می شود که البته قالب آموزشی مناسب ترین قالب برای مقاله می باشد.
اما پست وبلاگ، یک پست ثابت بوده که حد اقل باید 300 کلمه در آن بکار برده شود تا برای گوگل ارزش اولیه را داشته باشد و کاربران را به میزان کافی غنی بخشد. برای پست های وبلاگ نباید هرگز، از مطالب بسیار بلند استفاده کرد . بهتر است که پست های طولانی وبلاگ را در چند قسمت با موضوعات متفاوت بکار برد. برای نمونه اگر قرار است سئوی داخلی سایت را آموزش دهید، آن را به سه قسمت تقسیم کنید و عنوان گذاری ها را مرتبط با سئوی داخلی و مطالب گفته شده و متمایز از دیگر موضوعات بنویسید. از طرفی مطالب نباید بیش از 600 یا 700 کلمه باشند چرا که بیش از این کاربران علاقه ای به دنبال کردن آن ندارند.
در صورتی که از متن بلند استفاده می کنید یک نمای کلی برای موضوع و متن نوشته شده در بخشی از مطلب ( بهتر است اول و ابتدای صفحه باشد ) در نظر بگیرید و یا در بخش نتیجه گیری خلاصه ای کوچک از موضوع را بنویسید تا کاربرانی که همیشه عجله دارند، با خواندن این بخش، بتوانند چیزی یاد بگیرند.
بنابراین از موضوعاتی که دارای شاخه های زیادی است و مطمئنید دائما به روز می شوند برای سایت خود به صورت مقاله استفاده کنید. اما اگر مقاله ای وجود دارد که قصد ترجمه یا بازنویسی آن دارید، که می توانید آن را به قسمت های مجزا با هدف مجزا تقسیم کنید لازم نیست آن را به صورت یک مقاله ارائه دهید. کافیست برای هر بخش آن جداگانه وقت بگذارید و از هر قسمت محتوای عالی ایجاد کنید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید