چگونه از پیام متنی به عنوان قسمتی از پروسه ی فروش استفاده کنیم؟
با توجه به اینکه نرم افزاری مثل واتس اپ به طور کلی روزانه، 50 میلیارد پیام را بین کاربران رد و بدل می کند می توان به جذلبیت و علاقه ی کاربران به آن پی برد اما ما به عنوان یک بازاریاب باید بدانیم که چگونه باید پیام هایی را ارسال کنیم که ما را در پروسه ی فروش موفق تر کند.
یکی از پروسه های فروش این است که ارتباطی قوی بین فروشنده ها و خریداران و مشتری ها ایجاد شود. البته پیامک و اس ام اس با تمام امکاناتی نظیر اسمایلی ها و ... به عنوان یک ابزار برای معامله و فروش هنوز شناخته نشده است. با استفاده از راهنمای زیر و عمل به موارد تجربه شده می توانید موفقیت جدیدی از این کانال جدید در پروسه ی فروش خود ایجاد کنید.
طریقه استفاده از فناوری:
ابتدای امر به چینش استراتژی و چشم اندازی بپردازید که بتوانید آن را از طریق ابزارهای تلکنولوژی پیاده کنید. منظور ما این نیست که پروسه ی شما تنها با پیامک یا واتس اپ و ... قابل پیاده سازی باشد بلکه باید به گونه ای طرح ریزی کنید که بتوانید روی هر سرویسی که از تکنولوژی بهره مند است آن را پیاده کنید.
رابطه ی محکم
باید تلاش کنید که هر پیام متنی شما، ایجاد گر یک رابطه ی جدید باشد که بتواند از این رابطه سودی عاید شما و کسب و کار شما کند و البته بهره وری زندگی مشتری نیز بالاتر ببرد. بنابراین باید بتوانید پیام هایتان را طوری پرورش دهید که یک رابطه ی محکم و پایدار را ایجاد کند.
استدلال قوی
در درجه ی اول باید اعتماد بنفس کافی نسبت به هدف پیش روی خود داشته باشید. اگر از شیوه ی راهکاری خود مطمئنید می توانید حاصل یک جلسه ی کاری مرتبط با دیدگاه های خود را برای مشتریان خود ارسال کنید البته اگر این عکس و گزارش بتواند به آن ها در صنعت و زندگی شخصی شان کمک کند. مهم تر از همه شما باید به این توجه داشته باشید که پیام هایتان هر کدام حاوی سیگنالی مثبت برای افزایش بهره وری مشتریانتان است.
ارتباطات به موقع
اگر شما می خواهید از یک روش غیر سنتی برای بازاریابی و افزایش فروش خود استفاده کنید باید روی اطلاعات حساس و ضروری و به موقع بیشتر تمرکز داشته باشید. مطمئن باشید که پیام شما هر چقدر هم که فوری باشد کاربران سریعا آن را می خوانند. عموما پیام های لحظه ای و سریع بسیار تاثیر گذارند.
ارتباط از طریق تلفن هم گاهی می تواند تکمیل کننده ی چرخه ی بازاریابی شما باشد. بدین صورت در پیامک های خود در چند خط توضیحی پیرامون دیدگاه، مساله و حتی پیشنهاد خود بدهید و با قرار دادن شماره موبایل یا تلفن شرکت که البته هرچه شماره رسمی تر باشد مورد اعتماد تر است، از آن ها بخواهید که با شما تماس بگیرند و آنان را بیشتر در گیر ماجرا کنید.
به هر حال پیام های متنی انقدر ارزش دارد و می تواند در چرخه ی فروش برای شما کار ساز باشد که فیس بوک حاضر شده برای خرید یک اپلیکیشن ارتباطی 19 میلیارد دلار خرج کند. بنابراین اگر از این بستر به خوبی استفاده کنید می توانید در چرخه ی فروش خود یک تغییر اساسی ایجاد کنید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید