با لایو گالری چگونه می توانید افزایش فروشتان را از طریق اپلیکیشن اختصاصی فروشگاهتان، تضمین کنید؟
از زمانی که آرتا مارکتینگ اقدام به رونمایی از سامانه فروشگاه ساز لایو گالری با امکان تولید اپلکیشن اختصاصی فروشگاه و سایت فروشگاهی به طور همزمان، نموده است، از طریق پل های ارتباطی آرتا مارکتینگ از سمت فروشنده ها و حتی کاربرانی که با دیدن لایو گالری تصمیم به راه اندازی فروشگاه دارند، سوالاتی پرسیده می شود که البته برای راه اندازی یک کسب و کار موفق لزوم پرسش چنین سوالاتی احساس می شود، اما آرتا مارکتینگ لازم دید، به پاسخ های این کاربران به صورت واقعی و دقیق بپردازد. آیا شما هم سوالاتی مثل سوالات کاربران آرتا دارید؟ سوالات به صورت زیر هستند؟
با هم به علت های افزایش فروش از طریق نرم افزار فروشگاهی موبایلی می پردازیم
سوالات شما :
آیا واقعا مشتری ها نیاز به اپلکیشن اختصاصی فروشگاه دارند؟
آیا واقعا فروش روی موبایل جواب می دهد؟
آیا کسب و کار ما نیاز به پلتفرم موبایل دارد؟
آیا لایوگالری دارای امکاناتی است که بتوان با آن واقعا فروش را تغییر داد و از نسخه فروشگاهی موبایلی راضی باشیم؟
سوالات بالا، و در کنار آن سوالات مشابهی که در این باره از آرتا پرسیده شده، نشان دهنده ی این است که کاربران هنوز قانع نشده اند که دوره و عصر کنونی عصر تجارت سیار یا در آمد زایی از طریق گوشی و تبلت است. آرتا پس از بررسی راه های مختلف تصمیم گرفت با ارائه آمار و ارقام در این باره، کاربران خود را متقاعد کند. از این رو آمارهای زیر می تواند دید شما را نسبت به روند کنونی بازار و تکنولوژی بینا تر کند:
برای این منظور توصیه می کنیم ابتدا این فیلم را مشاهده کنید:
اول اینکه، از سال 2012 تا کنون روند تولیدات مرتبط با موبایل با سرعت زیادی در حال توسعه است و این نشان می دهد که کاربران بیش از هر چیزی این روزها وابسته به گوشی ها و بعد تبلت های خود هستند.
باید توجه داشت که موبایل ها اغلب روشن هستند ( on) و به طور 24 ساعته به همراه کاربران هستند، بنابراین می توانید ممطئن باشید که همیشه از طریق اپلیکیشن خود، با آن ها در ارتباط هستید.
حدود 81% از کاربرانی که از اسمارت فون ها استفاده می کنند، از گوشی خود برای جستجو استفاده می کنند که البته 77% از این افراد، از موتورهای جستجو نظیر گوگل استفاده می کنند. حدود 48% از کاربران موبایل، مشغول به دیدن فیلم می شوند و 63% هم با شبکه های اجتماعی خود را مشغول می کنند.
جالب است بدانید 39% از کاربران موبایل، زمانی هم که به حمام می روند، گوشی خود را به همراه دارند، در کنار این، 33 درصد از کاربران هنگام تماشای تلویزیون هم از گوشی خود جدا نمی شوند و مدام با آن کار می کنند. 22% از کاربران هم هنگام خواندن روزنامه با گوشی خود کار می کنند.
آمار استفاده از گوشی هوشمند در پروسه خرید:
در مورد استفاده از گوشی هوشمند در پروسه ی خرید آمارهای جالب تری داریم:
79% از افراد در پروسه ی خرید خود از گوشی استفاده می کنند، 70% از کاربران گوشی هوشمند وقتی که به مراکز خرید می روند از گوشی خود در پروسه ی خرید استفاده می کنند. 54% از کاربران از گوشی برای پیدا کردن فروشگاه ها استفاده می کنند. حدود 49% برای مقایسه ی محصولات ، 48% از کاربران برای گرفتن تخفیف و کوپن ، 44% برای بررسی محصولات، و 34% هم برای بررسی و مشاهده ی موجودی ها و ویژگی های محصولات از گوشی استفاده می کنند.
جالب است بدانید که 74% از خریداران، از افرادی هستند که بر اساس جستجو روی گوشی موبایل خود، نسبت به کالایی شناخت پیدا می کنند.
در این میان 35% از خریداران عموما از طریق گوشی خود اقدام به خرید مستقیم می نمایند
در میان کاربرانی که از طریق گوشی هوشمند اقدام به جستجو فروشگاه و کالا می کنند، حدود 88% از این افراد در همان روز اقدام به خرید می کنند ( حد اکثر 2 ساعت پس از جستجو خرید را نهایی می کنند )، از این میان 61% برای اطلاعات بیشتر به فروشگاه ها تماس می گیرند، و تعداد 59% هم به خود فروشگاه سر می زنند.
اما واکنش کاربران نسبت به تبلیغات چگونه است؟
در میان تمام افرادی که در حال مشاهده ی تبلیغات تلویزیونی هستند، 43% بعد از دیدن تبلیغ نسبت به آن واکنش نشان می دهند که از این میزان افراد، 17% از کاربران سریعا با گوشی هوشمند خود، در مورد کالا جستجو می کنند.
به طور کلی از هر 10 نفر، 9 نفر از کاربران گوشی دارند. در میان تمام کاربران گوشی های هوشمند، 82% از افراد به تبلیغات تلفن همراه توجه نشان می دهند. از میان کسانی که تبلیغ دارند، 79% سایت های بهینه نشده ی خود را تبلیغ می کنند که کاربر می بایست به این فروشگاه ها سر بزند. با دیدن تبلیغات حدود 42% از کاربران روی تبلیغ کلیک می کنند و تعداد 35% از افراد، از سایت تبلیغ دهنده هم دیدن می کنند و 49% از افراد هم اقدام به خرید می کنند. در صورتی که بسیاری از فروشگاه ها دارای سایت های بهینه شده باشند قطعا درصد خرید بالاتر خواهد رفت که این مشکل در اپلیکیشن های اختصاصی فروشگاهی لایو گالری و سایت فروشگاهی لایو گالری به طور کامل حل شده است.
پیش بینی شده است که تا سال 2018، تعداد دستگاه های گوشی هوشمند به مرز 7 میلیارد دستگاه برسد، از این رو، می توان با اطمینان کامل گفت که روند و رویکرد تعامل با موبایل تا این زمان بسیار گسترده تر خواهد شد، و آمارهای مذکور که در بالا آورده شد، به طور چشم گیری افزایش خواهند یافت به طوری که درصد کمی از کاربران نه تنها به طور سنتی، بلکه به صورت خرید از سیستم های رومیزی، خرید خود را نهایی خواهند کرد. با توجه به اینکه سیستم فروشگاه ساز لایوگالری با امکان تولید اپلکیشن اختصاصی فروشگاهی در ایران، برای اولین بار پروسه ی خرید و فروش اینترنتی را به راحتی فراهم کرده است، پیش بینی می شود که تجربه ی خرید از طریق گوشی همراه و اپلیکیشن رویداد مثبت و جدیدی خواهد بود که کاربران از آن استقبال زیادی خواهند کرد. یکی از مشکلاتی که در آمار بالا به آن اشاره شد، این است که 79% از تبلیغ دهندگان موبایلی از سایت های بهینه نشده استفاده می کنند که قطعا کاربران را فراری می دهند!
از این رو لایو گالری با امکان ارائه سایت فروشگاهی ریسپانسیو و واکنش گرا، به فروشنده ها کمک می کند تا در کنار داشتن یک اپلیکیشن فروشگاهی واقعی، به کاربرانی که از طریق موبایل و مرورگرها هم به دنبال محصولات شما هستند، وب سایت بهینه شده ی فروشگاهی شما نمایش داده شود. در واقع یک فروشنده با استفاده از سامانه فروشگاه ساز لایو گالری می تواند با یک تیر چند نشان را هدفگیری کند و به موفقیت دست پیدا کند.
با این اوصاف بازهم فکر می کنید که زمان تجارت در بستر موبایل، هنوز فرا نرسیده است؟ یا اینکه نمی توانید از طریق این شاهراه، کسب در آمد رویایی داشته باشید؟ اگر اینچنین است یک بار دیگر آمار بالا را مورد بررسی قرار دهید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید