یکی از مشکلاتی که برای بسیاری از اپلیکیشن های تجاری و حتی اپلیکیشن های سایت وجود دارد، این است که بازگشت کاربران برای آنان به راحتی رخ نمی دهد. شاید یکی از علت های این موضوع این باشد که اپلیکیشن های زیادی هم ردیف هم، با یک موضوعیت طراحی شده اند، به طوری که اپلیکیشن های دیگر، نظر مخاطبان را بیشتر جلب می کنند اما طبق یک آمار، 90 درصد از کسانی که اپلیکیشنی را دانلود می کنند، برای مدت 6 ماه به این اپلیکیشن مراجعه نمی کنند. پیش از هر چیز یک کسب و کار باید به این توجه داشته باشد که چه زمانی کسب و کارهای کوچک باید از موبایل مارکتینگ استفاده کنند؟ آیا واقعا زمان استفاده از اپلیکیشن برای یک کسب و کار رسیده است که با بکار گیری استراتژی ها در آن موفق باشد؟ اگر پاسخ این سوال برای کسب و کار شما مثبت است به ادامه ی این مطلب در آموزش بازاریابی سیار دقت کنید.
اگر شما یک اپلیکیشن به خودی خود طراحی کنید و با این فرض که آمار دانلود کنندگان را بالامیبرید، باید بگوییم که بسیار خوشبینانه به این موضوع فکر می کنید. بنابراین ضروری است که یک بازاریاب بداندکه چرا یک کاربر به اپلیکیشن مراجعه می کند، و چه انگیزه ای برای این کار باید داشته باشد. به طور کلی برای اینکه بتوان یک اپلیکیشن موفق را مدیریت کرد، باید عناصر زیادی را مد نظر داشت و با علم و آگاهی کامل، نسبت به این کار اقدام کرد.
برای موفقیت در این موضوع شما می توانید دو استراتژی کلیدی را به کار گیرید که ما به اختصار به آن ها پرداخته ایم:
استراتژی هایی برای افزایش استفاده از اپلیکیشن تجاری و موبایلی
استراتژی اول: اپلیکیشن خود را بر اساس شناخت مشتری طراحی کنید
یک اپلیکیشن تجاری برای این طراحی شده است که مشتری ها را به خود جذب کند. اگر از مشتری خود چیزی ندانیم بنابراین تلاش های بیهوده در مورد جذب آنان خواهیم داشت و اینجاست که شناخت آنان و طراحی اپلیکیشن تجاری و فروشگاهی بر اساس آنان اهمیت می یابد.
بیاد داشته باشید که مشتری ها و کاربران زمانی به اپلیکیشن شما سر می زنند که برایشان ارزشی داشته باشد، و محتوای اپلیکیشن برایشان مفید باشد.
در طراحی اپلیکیشن تجاری و فروشگاهی خود ابتدا به این سوال پاسخ دهید؟
اپلیکیشن باید دارای چه ویژگی هایی باشد که یک کاربر بیش از 5 بار به آن سر بزند؟ یا اینکه اگر فردی در منزلی به تنهایی زندگی می کند، باید چه چیزی در اپلیکیشن شما ببیند که به آن دائما سر بزند؟ و حتی پاسخ این سوال به شما بسیار کمک می کند که در میان اپلیکیشن های مشابه باید اپلیکیشن ما چه ویژگی داشته باشد که گوی سبقت از رقیبان را برباید؟
استراتژی دوم: به نفع مشتریان کار کنید
در طراحی استراتژی برای اپلیکیشن تجاری و فروشگاهی خود، به این توجه داشته باشید که مشتری غالبا جاهایی پرسه می زند که سود بیشتری را عاید خود کند و با هزینه ی کمتری، بیشترین اقلام را خریداری کند. اهمیت دادن به مشتری راهی است که موجب می شود او مکررا به اپلیکیشن شما سر بزند. بنابراین استفاده از امکانات حمایتی مثل کوپن های تخفیفی، امتیازهای وفاداری، مطالب مفید و کاربردی، ایجاد ارزش برای مشتری، به روز رسانی های متعدد، استفاده از مکانیسم هشداری مثل نوتیفی و ... همه می تواند مشتری را به بهترین شکل درگیر سیستم شما کند.
روش موثر تدوین نوتیفی ها در اپلیکیشن فروشگاهی موبایلی برای جذب مشتری مطلب ویژه
انواع استراتژی های کوپن تخفیف برای فروش بیشتر با اپلیکیشن سفارشی موبایل مطلب ویژه
چند دستورالعمل موبایل مارکتینگ برای فروشگاه های اینترنتی و small business ها مطلب ویژه
3 راهکار موبایل مارکتینگ در وفادار سازی و بازگرداندن مشتری هامطلب ویژه
استراتژی سوم: روانشناسی مخاطبین را در طراحی ظاهری اپلیکیشن اعمال کنید
علم روانشناسی کمک زیادی به ما می کند تا بتوانیم بر اساس ویژگی های خلق و خو و رفتاری دیگران، با آنان تعامل داشته باشیم. استفاده از روانشناسی در تولید اپلیکیشن هم اهمیت می یابد. برای مثال اگر شما می خواهید یک اپلیکیشن فروشگاهی، برای فروش لوازم التحریر طراحی کنید، قطعا می دانید که مخاطبین شما نوجوانان هستند، بنابراین باید دقت کنید که از رنگ های شاد، رابط کاربری ساده استفاده کنید.
خوشبختانه موبایل مارکتینگ، راهکاری است که توانسته به عنوان یک بازوی پر قدرت، در موفقیت بازاریابی اینترنتی نقش داشته باشد، بنابراین شما از هر شاخه از بازاریابی سیار موبایلی که استفاده کنید، مطمئن باشید که اگر راه درست و استراتژی اصولی در پیش گیرید، قطعا موفق خواهید شد.
سلام بنده فروشنده کالای خواب هستم و به شدت نیاز به موفقیت در کارم دارم،لطفا راهنمایی کنید