یکی از مهم ترین موانعی که فروشنده های اینترنتی با آن روبرو هستند این است که بتوانند با استفاده از امکانات دنیای مجازی، مشتری های خود را به خود جذب و آنان را نگه دارند. با وجود اینکه، امکان جذب مشتری ها در دنیای مجازی توسط محتوا صورت می گیرد، باید کار دقیق و حساسی پیش روی فروشنده ها و بازاریابان باشد. بازاریابی محتوا در واقع استفاده از محتوا در قالب مختلف برای بازاریابی است.
اولین نکته برای شروع بازاریابی محتوا این است که باید محتویات بی هدف را از استراتژی های خود حذف کنیم. محتویات نا مربوط به محصولات، مشتریانی نا مربوط را به سمت سایت شما می کشد و این دقیقا دلیل یکی از مشکلات فروشندگان است که ی گویند بازدید سایت ما بالا است اما فروشمان کم است.
.روش های بازاریای محتوا به صورت موفق به صورت زیر می باشد.
تجربه نشان دهنده ی این است که یک مشتری در صورتی که بتواند محصولی را لمس و درک کند، اقدام به خرید آن می کند که متاسفانه امکان لمس کردن محصول در دنیای مجازی امکان پذیر نیست بنابراین این محتوا است که باید اینجا نقش بازی کند و محصولات را برای مشتریان، به تصویر بکشد.
فرمانده خود ار مشتری ها بپندارید: اگر شما دائما به مشتری ها و نیازهایشان و در خواست هایشان و حتی گله و شکایت هایشان توجه داشته باشید، به خوبی می توانید بازاریابی محتوای خود را پلن ریزی کنید و با آنان وارد یک رابطه عمیق دوستانه و وفادارانه شوید.
هدف مشتری ها را شناسایی کنید: باید بتوانید مخاطب را کامل بشناسید و سلایق او در جنس و سن خود، شناسایی کنید تا بتوانید محصولاتی مناسب وی ایجاد کنید.
زمانی که می خواهید محتوایی ایجاد کنید، از مشتریان نظر خواهی کنید، این گونه مواقع مشتریان عموما توجه شان به سمت نیازهایشان کشیده می شود. کامنت ها هم می تواند ایده ی خوبی برای موضوع تولید محتوای شما باشد.
به شبکه های اجتماعی توجه ویژه داشته باشید و موضوعات آن را مورد بررسی قرار دهید و در مورد آن ها بنویسید، چرا که خالق بسیاری از محتوای شبکه های اجتماعی، همین مشتری ها و افرادی هستند که اگر درست مدیریت شوند می توان آنان را به عنوان مشتری دائمی، وارد کسب و کار کرد. البته اگر به شبکه های اجتماعی مشتریانتان نیز توجه کنید می توانید نیازهای آنان را تشخیص دهید.
در بازاریابی محتوا، شما می توانید با ابزارهایی که وب در اختیارتان قرار می دهد به راحتی مطالبتان را به اشتراک بگذارید و از بازدید کنندگان هم بخواهید که نهایتا با یکی دو کلیک، محتوای شما را به اشتراک بگذارند. این نوع بازاریابی کمک شایانی به معرفی شما و توسعه فروش می کند.
مخاطبین را وارد بازی های رقابتی کنید، برای مثال از آن ها بخواهید که محتوایی برایتان تولید کنند و بعد از این شما به بهترین محتوا جایزه دهید.
به مشتریان اعتماد کنید و مشکلات محصولات خود را با آنان در میان بگذارید. مطمئن باشید از این کار اعتماد سازی خوبی برایتان پدیدار خواهد شد. همچنین در چنین صحبت هایی مشتری به راحتی می تواند نظرات و عقاید خود را هم بیان نماید و شما را در رسیدن به اهدافتان بیشتر کمک کند.
برای تولید محصولات، خدمات و .... گروه های سنی را بهتر دسته بندی کنید و مطابق با گروه های سنی پیشنهاداتی داشته باشید.
محتوایتان را تا آنجا که می توانید ساده بنویسید تا همه اقشار از تمام نقاط کشور بتوانند معنی جملات و کلام شما را بدانند. هرگز در یک فروشگاه از جملات تخصصی، واژه های انگلیسی و ... استفاده نکنید.
شبکه اجتماعی خود را راه اندازی کنید و از مشتری ها بخواهید که در شبکه شما عضو شوند و از این طریق نیز به شما در بازاریابی محتوا، استراتژی ها، معرفی محصولات و در نهایت اعتماد سازی کمک کنند
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید