بی شک یکی از کانال های بازاریابی موثر در توسعه ی کسب و کار اینترنتی، بازاریابی ایمیلی است که اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست. یک تحقیق بسیار موثق از experian.com حاکی از این است که اگر برای بازاریابی ایمیلی 1 دلار هزینه کنید، علاوه بر همان 1 دلار، 43 دلار دیگر برای شما سود آفرین خواهد بود. اگر به طور دقیقه ای، روزانه، هفتگی و یا ماهانه اعضای خبرنامه ی شما پذیرای یک کار بر جدید است، باز هم ارزشمند است.
اما سوال اینجاست که چطوری باید لیست خبر نامه را صرف نظر از افرادی که برای خرید ثبت نام می کنند، توسعه داد و لیست را پر بار تر کرد؟
به طور خلاصه می توان گفت، برای رسیدن به این هدف، نیاز دارید که محتوایی جذاب و قانع کننده به همراه پیشنهادی محرک تدوین کنید که کاربر را به سمت ثبت نام در لیست ایمیلی ترغیب کند.
یک پیشنهاد تشویقی قانع کننده برای ثبت ایمیل اعضا بنویسید
اولین چیزی که در لیست ثبت نام ایمیلی باید به آن توجه داشته باشید این است که باید با پیامی قانع کننده، و انگیزشی، کاربر را به ثبت ایمیل خود در فرم مورد نظر، راغب کنید. برای مثال holstee برای تشویق اعضا به ثبت نام در خبر نامه، به آن ها 5 دلار اعتبار رایگان می دهد، تا بتوانند خرید کنند.
این مرحله، فرصتی مناسب است که یک سری دنبال کنندگان واقعی را برای خود گرد آوری کنید. خوشبختانه پیشنهادات تشویقی زیادی وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید اما فراموش نکنید که مهم ترین چیزی که در پیشنهاد باید به چشم بخورد، انگیزشی و با ارزش بودن آن است.
برای نمونه در تجارت الکترونیکی، مهم ترین و موثر ترین پیشنهاد، به صورت وعده ی تخفیف های فوری و یا آینده کاربران را به سمت ثبت نام ایمیل در لیست می کشاند.
نرم افزار ها و ابزارها زیادی برای مدیریت پیشنهادات وجود دارد که به شما کمک زیادی می کند یک پیشنهاد هیجان انگیز برای مشتری ها تدارک ببینید که از جمله آن ها می توان به Incentivibe و ViralSweep اشاره داشت.
یک مدل دیگر از روش های تشویق مشتریان به ثبت ایمیل خود در خبرنامه ی ایمیلی، این است که یک بخش از محتوای با ارزش را به رایگان در اختیار کاربران قرار دهید به طوری که با ثبت ایمیل، بتوانند آن را دانلود کنند. توجه کنید محتوای مورد نظر باید چنان ارزشمند باشد که کاربر برای داشتن آن هیجان زده شود!
به این مثال ها دقت کنید:
یک فروشگاه لباس زنانه، می تواند با ارائه ی راهنمای پوشیدن فصلی و ترند روز، به مشتریان کمک کند که بتوانند لباس هایشان را با لوازم جانبی و آکسسوری ها ترکیب کنند. در چنین حالتی می توانید در آموزش خود از لوازم جانبی فروشگاه خود نیز مثال بزنید!
یک موسیقی دان می تواند یک قطعه از آلبوم خود را به رایگان در اختیار کاربران قرار دهد.
یک فروشگاه کتاب می تواند پر فروش ترین کتاب فصل را انتخاب کند و یک فصل آن را به رایگان در اختیار کاربران قرار دهد.
یک عکاس می تواند به کاربران فرصت دانلود رایگان تصاویری را بدهد که پیش از این برای ارائه ی آن ها از کاربران هزینه دریافت می کرده است.
مهم نیست در چه صنعتی فعال باشید، بلکه مهم این است که پیشنهاد های انگیزشی فراوان است اما شما باید در طراحی و تدوین آن ها خلاقیت به خرج دهید.
یک لندینگ پیج با نرخ تبدیل بالا بسازید!
زمانی که در مورد پیشنهاد تشویقی خود، تمام فکر هایتان را کردید و تصمیم خود را به درستی گرفتید، حالا زمان آن رسیده که به فکر طراحی لندینگ پیج یا صفحه فرود باشید که اصطلاحا به آن صفحه فشار نیز می گویند. صفحه ی فشار در واقع صفحه ای از وب سایت و یا وبلاگ است که 100 درصد تمرکز آن بر روی جذب مشتری است.
چرا شما به لندینگ پیج نیاز دارید ؟
در واقع لندینگ پیج یک روش انعطاف پذیر و تاثیر گذار است که به شما کمک می کند کاربران را از طرق مختلف به سمت کسب و کار خود جذب کنید. بعد از طراحی لندینگ پیج از اقدامات زیر غفلت نکنید:
در شبکه های اجتماعی خود به طور منظم، لینک صفحه را منتشر کنید.
در تبلیغات گوگل ادوردز و فیس بوک از لینک لندینگ پیج استفاده کنید.
در پست های وبلاگ یک لینک به این صفحه قرار دهید.
در متن ایمیل ها و خبرنامه ها و یا در امضای ایمیل، از این صفحه استفاده کنید.
هدف شما از انتشار لینک لندینگ پیج باید این باشد که کاربران در شرایط مختلف با آن مواجه شوند و چنان آن را با ارزش بیابند که با دیگران به اشتراک بگذارند.
صفحه ی فرود باید به گونه ای طراحی شود که کاربر با باز کردن آن، تمام توجه و تمرکزش، به پیشنهاد آن جلب شود از این رو باید در این صفحه، تنها فرم ثبت نام به همراه پیشنهاد تشویقی قرار بگیرد. توجه کنید در این صفحه، نباید ساید بار ها و بنرهای اضافی به چشم بخورد.
از فرم های تعاملی استفاده کنید
در کنار لندینگ پیج، یک المان مهم وجود دارد که می توانید از طریق آن کاربران را در گیر کسب و کار و صنعت خود کنید. به این عنصر فرم های تعاملی گفته می شود که در واقع این نام، مدل فانتزی برای این دسته از فرم هاست. این فرم ها در واقع همان فرم ثبت نام ایمیلی کاربران است.نرم افزارهای ایمیل مارکتینگ، این امکان را فراهم می کنند که فرم های تعاملی را با سلیقه خود ایجاد کنید و آن ها را هر جا که بخواهید، در وب سایت خود، قرار دهید. از جمله این نرم افزارها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
انتخاب مکان مناسب برای قرار دادن فرم ثبت نام ایمیلی، بسیار اهمیت دارد. شما می توانید با آنالیز کردن وب سایت و رفتار کاربران، بهترین مکان برای تبدیل بازدید کننده به عضو خبرنامه و لیست بازاریابی تان را پیدا کنید اما اگر این آنالیز برایتان دشوار است می توانید یکی از بخش های سایت از هدر تا فوتر را انتخاب کنید.
برای انتخاب محل قرار دادن فرم ثبت ایمیل، در درجه ی اول، یکی از مکان های زیر را مد نظر داشته باشید:
هدر یا منوی ناوبری:
قرار دادن فرم تعاملی در این بخش ، باید بسیار ساده صورت بگیرد.کافیست فیلد ایمیل، را در کنار یک جمله یا کلمه نظیر " عضو شوید " ، " دریافت بروز رسانی "، " مشترک شوید " ، "ثبت نام " ، " دریافت تخفیف " و نظیر این ها در این بخش قرار بگیرد.
سایدبار:
در این بخش می توانید علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد، یک جمله ای انگیزشی نیز قرار دهید تا بتوانید به راحتی کاربران را به ثبت ایمیل خود وادار کنید.
در بخش در باره ما :
زمانی که در قسمت در باره ما، در مورد بیزنس خود و مزیت های آن برای بازدید کنندگان صحبت کردید، می توانید با قرار دادن فرم تعاملی، کاربران را به ثبت نام دعوت کنید. بهتر است که در کنار فرم تعاملی، در چند خط از مزایای ثبت نام در خبرنامه، و دریافت بروز رسانی ها، توضیح دهید.
در انتهای پست های وبلاگ آموزشی:
کاربری که یک مطلب را از ابتدا تا انتها می خواند، احتمالا به موضوع علاقمند است، بنابراین، در انتهای مطالعه احتمال ای وجود دارد که بخواهد از بروز رسانی های آینده نیز با خبر شود. بنابراین قرار دادن فرم تعاملی در انتهای پست های وبلاگ، استراتژی موثر و مفیدی است.
فوتر سایت :
برخی از کاربران سر تا سر سایت را می چرخند و این می تواند نشانه ای از علاقه ی آنان به موضوعات سایت باشد. بنابراین قرار دادن فرم ثبت نام در این بخش نیز می تواند موثر باشد.
یکپارچه سازی ثبت نام ایمیل، در لیست ایمیل ها، با دیگر سرویس ها، مثل خرید محصول، نظر دهی بر روی پست ها و غیره نیز می تواند استراتژی موثری باشد. برای مثال وقتی فردی در حال نوشتن نظر بر روی مطالب وبلاگ است، همزمان با ارسال نظر، ایمیل وی در لیست خبر نامه ثبت شود که البته باید با اجازه این کار انجام شود.
توصیه آرتا این است که در چند جایگاه مختلف در وب سایت خود، از فرم تعاملی استفاده کنید چرا که با این کار، مطمئن خواهید بود که هر کاربری که به صفحات سایت سر زده است، فرم را دیده است.
در تماس باشید
زمانی که کاربران، به عضویت در لیست خبرنامه شما ثبت نام کردند، باید با آن ها در تماس باشید به طوری که تعداد تماس های شما در قالب ارسال ایمیل، نه چندان زیاد باشد که برایشان خسته کننده باشد و نه چندان با فاصله که به طور کلی شما را فراموش کنند. در این باره به دو نکته زیر باید توجه کنید:
نکته اول:
بروز رسانی هایتان باید منظم باشد. اولین متن ایمیلی تان را با اخبار صنعت و کسب و کار، لینک دانلود، تخفیف ویژه و .. ارسال نمایید تا در کاربران انگیزه ایجاد کنید. چند روز بعد تر، از آن ها بپرسید که چگونه خوشحال می شوند و برای موفقیتشان، نیاز به چه نوع انگیزشی دارند؟ بعد از این ، در چند روز آینده، یک ایمیل حاوی محتوای انگیزشی آنان، تخفیفات و پیشنهاد چند محصول، به استقبال فروش بروید. این استراتژی برای افرادی که دارای محصولات استاتیک و ثابت هستند بسیار کاربردی و موثر است. هر چند شما می توانید با محتوای با کیفیت، نظر کاربران را جلب کنید اما هدف اصلی تان که تبدیل بازدید کننده به مشتری و افزایش فروش است را نباید فراموش کنید.
نکته دوم:
از سرویس پاسخگویی خود کار استفاده کنید. برخی از برنامه ها به شما این امکان را می دهند که برای اعضای جدید خبرنامه، چند ایمیل از پیش آماده شده ارسال کنید. این سرویس ها، اعضای جدید را به طور اتوماتیک تشخیص می دهند و به طور منظم ایمیل های مشخص شده را برای آنان ارسال می کنند.
همه امکانات را با هم ادغام کنید
زمانی که می خواهید لیست خبری تان را تکمیل کنید، کافیست همه چیز بر پایه ی اجازه و ارزش آفرینی برای کاربران انجام شود. بعد از تکمیل لیست، باید به طور منظم مطالب با ارزش، پیشنهادات جذاب، تخفیف های ویژه و ... برای کاربران ارسال کنید.
به این فکر کنید که کاربران با دریافت چه چیزی در ایمیل خود، خوشحال می شوند و این خوشحالی را با خرید محصولات جبران می کنند.
سامانه ایمیل مارکتینگ آرتا، به شما این امکان را می دهد که به مدیریت اعضای خبرنامه خود بپردازید و از طریق ارسال ایمیل های سازماندهی شده، به توسعه کسب و کار خود بپردازید.پیش از انتخاب سامانه ی تبلغات ایمیلی توصیه می کنیم که به ویژگی های پنل ایمیل مارکتینگ آرتا سر بزنید و در خواستها و سوالات خود را از طریق این فرم برای ما ارسال نمایید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید