بسیاری از کسب و کارها به دنبال تبلیغ برند خود در اکثر شبکه های اجتماعی هستند ولی اغلب در برابر هزینه و وقتی که گذاشته می شود، نتیجه ای حاصل نمی شود. در حالیکه شبکه هایی مانند فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر، لینکداین و پینترست هر کدام مزایای مخصوص به خود را دارند؛ جذب مخاطبان در همه ی شبکه های اجتماعی الزاما نتیجه ی مثبتی در کسب و کار شما نخواهد گذاشت.
به جای اینکه وقت خود را بر روی چندین شبکه ی اجتماعی بگذارید، یک استراتژی برای تبلیغات در شبکه های اجتماعی داشته باشید و بهترین شبکه های اجتماعی مناسب با کسب و کار خود را انتخاب کنید. در واقع یکی از ضروریات اولیه شناخت پلتفرم هایی است که نیازهای کسب و کار شما را تامین می کنند. در این مقاله سه گام برای کمک به تصمیم گیری شما در انتخاب صحیح شبکه های اجتماعی ارائه شده است؛ با آرتامارکتینگ همراه شوید...
بازاریابی شبکه های اجتماعی برای کسب و کارهایی که به دنبال رشد هستند، الزامی است. در ادامه 3 گام به شما پیشنهاد می شود که با آنها می توانید شبکه ی اجتماعی مناسب خود که می بایست بر روی آنها تمرکز کنید؛ را انتخاب کنید.
1. مخاطبان هدف خود را دنبال کنید
مخاطبان هدف شما چه کسانی هستند؟ بیشتر در چه پلتفرمی وقت خود را می گذرانند؟ چه زمانی در این شبکه های اجتماعی هستند؟ آنها به دنبال چه چیزی هستند؟ آنها با چه چیزی جذب می شوند؟ نگاهی به جمعیت شناسی کلیدی مانند جنسیت و موقعیت کاربران و درک کلی از کاربرد هر شبکه ی اجتماعی ضروری است.
شما همچنین می بایست بررسی نمایید که رقیبان شما در چه شبکه های اجتماعی موفق ترعمل کرده اند. یک جستجوی ساده ی گوگل می تواند به شما کمک کند که شبکه های اجتماعی فعال در زمینه ی خود را بیابید. برای مثال، عبارت " فروشگاه لباس + facebook" را در گوگل جستجو کنید و نتایج را بررسی نمایید.
خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم: اصول نوشتن پست های پر مخاطب در شبکه های اجتماعی مختلف |
2. اهداف خود را در شبکه های اجتماعی را مشخص کنید
اهداف شما از فعالیت در شبکه های اجتماعی چیست؟ آیا می خواهید مخاطبان خود را افزایش دهید، آیا می خواهید بازاریابی دهان به دهان داشته باشید و یا با مشتریان فعلی خود تعامل کنید و وفاداری مشتریان را افزایش دهید؟ کسب و کار خود را بررسی کنید : از شناسایی خلل ها در برنامه ی بازاریابی خود شروع کنید. آیا شما نیاز دارید که :
- برنامه خود را از پایه رشد دهید؟
- باشگاه مشتریان به راه بیندازید و وفاداری مشتریان را افزایش دهید؟
- یک کانال ارتباطی برای بازخورد مشتریان ایجاد کنید؟
- مشتریان خود را از محصولات؛ خدمات و یا معاملات جدید مطلع کنید؟
- ترافیک سایت خود را افزایش دهید؟
- تحقیقات غیررسمی بازار داشته باشید؟
در ابتدا به جای تعریف اهداف خود از لحاظ تعداد فالوورها و طرفداران؛ به این مسئله فکر کنید که کدام پلتفرم به شما کمک می کند تا ارتباط بیشتری با مخاطب داشته باشید. تعداد فالوورها یک معیار پوچ است (و فقط موجب غرور کاذب می شود) و نشان دهنده ی موفقیت کسب و کار شما نیست.
این نکته را به خاطر بسپارید که فالوورها و مخاطبانِ بیشتر در شبکه های اجتماعی لزوما به نتایج بهتر در کسب و کار منجر نمی شوند در حالیکه مخاطبانی که به شدت جذب شده اند و با محتوا تعامل برقرار کرده اند (نسبت به جذاب بودن محتوا)؛ موفقیت در کسب و کار را تضمین می کنند. اهداف برنامه ی بازاریابی رسانه های اجتماعی خود را با پلتفرمی که شما را به اهداف خود می رساند، هماهنگ کنید.
3. منابع و مهارت های خود را شناسایی کنید
چه نوع منابع و مهارت هایی برای اجرای یک برنامه بازاریابی موفق برای انواع شبکه های اجتماعی مورد نیاز است؟ ما اکنون می دانیم که هر پلتفرم از لحاظ نحوه ارتباط با مخاطبین منحصر به فرد است، اما هر شبکه ی اجتماعی به مجموعه های مختلفی از مهارت ها نیازمند است و به منابع مختلفی برای اجرا نیاز دارد. نه تنها مهم است که نیازهای کسب و کار شما با شبکه اجتماعیِ مناسب هماهنگ شده باشد، بلکه حیاتی است که مجموعه مهارت و منابع برای استفاده موثر از آن شبکه های اجتماعی را داشته باشید.
برخی از مراکز خدمات دیجیتال مارکتینگ و فروش آنلاین می توانند محتوای مناسب برای هر شبکه ی اجتماعی را تولید و مطابق با استراتژی های کسب و کار شما آنها را منتشر نمایند. برای سفارش همین حالا تماس بگیرید و یا از جزئیات خدمات تبلیغات در شبکه های اجتماعی ما مطلع شوید.
انتخاب صحیح شبکه های اجتماعی و اتخاذ یک برنامه برای بازاریابی رسانه های اجتماعی ، برای صرفه جویی در وقت و منابع بوِیژه در طولانی مدت بسیار حیاتی است.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید