همانطور که می دانید سئو یا بهینه سازی سایت ها برای موتورهای جستجو شامل چندین فیلد می شود که به طور عام می توان آن ها را سئوی داخلی سایت ON page SEO و سئوی خارجی سایت OFF page SEO تقسیم بندی کرد. طبق نظر کارشناسان، 75 درصد رشد سایت ها از نظر سئو به تکنیک های کاربردی در سئوی خارجی بستگی دارد بنابراین اگر شما یک نیرو برای سئوی داخلی سایت در نظر می گیرید باید 3 نیرو برای سئوی خارجی نیز در نظر داشته باشید.
امروز به بررسی تکنیک های مرتبط می پردازیم
تکنیک اول: شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی مهم ترین و اولین گزینه ای است که باید برای برند سازی و شهرت برند خود و از طرفی بهینه سازی سایت خود در آن فعالیت داشته باشید. فعالیت در گروه های مختلف نیز می تواند برای شما بسیار حائز اهمیت باشد. بنابراین در شبکه های مختلفی که دارید، یک پیج یا گروه درست کنید و شروع به فعالیت کنید.
تکنیک دوم: وبلاگ نویسی
وبلاگ نویسی یکی از پر قدرت ترین روش هایی است که کمک می کند سایت شرکتی یا شخصی خود را به صورت آنلاین به دید مخاطبین برسانید. توصیه می کنیم که برای سایت خود، تا حد زیادی محتوای اختصاصی تولید کنید. در هنگام نوشتن محتوا دقت داشته باشید که می خواهید چه چیزی را به کاربران و مخاطبین خاص خود، انتقال دهید. بدین صورت با مطالب تازه و جدید و کاربردی جای خود را در موتورهای جستجو باز کنید. از روش های مختلف تولید محتوای دیجیتال نیز بهره ببرید تا کاربرانتان از تنوع کاری شما در انتقال مفاهیم لذت ببرند.
تکنیک سوم: انجمن ها
فروم هایی که در دنیای وب ساخته شده اند اولین مکان هایی هستند که می توانید در آن تجربیات خود را در اختیار کاربران قرار دهید. بدین طریق می توانید به راحتی خود را به عنوان یک کارشناس به کاربران بشناسانید. وقتی کاربران زیادی روی لینک های مرتبط با شما کلیک می کنند، گوگل هم به شما امتیاز می دهد و به شما ترفیع رتبه می دهد.
تکنیک چهارم : ثبت نام در سرویس های موتورهای جستجو
راه مهم چهارم این است که در موتورهای جستجو و در سایت های مختلفی که در زمینه ی سئو می توانند برای شما امتیاز آور باشند ثبت نام کنید. از جمله این ها می توان به Google, Yahoo, MSN, Altavista, Alexa, Alltheweb, Lycos, Excite اشاره داشت.
تکنیک پنجم: سایت خود را در دایرکتورهای ثبت کنید
بسیاری از افراد می گویند که سایت ها و فهرست دایرکتوری ها از بین رفته اند و ارزش اولیه ی خود را ندارند اما ما همچنان بر قدرت آن ها معترفیم. می توانید وب سایت خود را در دایرکتوری های قوی نظیر DMOZ, Yahoo Directory, ZoomInfo, One Mission, Pegasus ثبت نام کنید و از آثار مثبت پس زمینه ی آن بهره مند شوید.
تکنیک ششم: تبادل لینک
تبادل لینک تکنیکی است که حتی وقتی مباحث سئو نیز برای ادمین ها مطرح نبود، از آن استفاده می کردند. امروزه با استفاده از این تکنیک بازهم می توان به بهینه سازی سایت کمک کرد. هنگامی که در حال تبادل لینک هستید سعی کنید حالت طبیعی را رعایت کنید تا از آسیب های الگوریتم های گوگل به دور بمانید.
تکنیک هفتم: Link Baiting
فرض کنید که یک مطلب یا خبر از سایتی را در سایت خود کپی کرده اید و منتشر کرده اید ( البته توصیه می کنیم هرگز هرگز از کپی کاری استفاده نکنید. حتی الامکان، دو خط اول و آخر متن را بازنویسی کنید ) به هر حال اگر چنین مطلبی را منتشر کردید فراموش نکنید که لینک منبع را در سایت خود قرار دهید تا دیگر کاربران از آن استفاده کنند و شما نیز از طرف موتورهای جستجو نظیر گوگل ترفیع پیدا کنید.
تکنیک هشتم: Cross-Linking یا لینک های داخلی
در وب سایت خود هر جا که لازم باشد، بین مطالب مرتبط، از لینک های داخلی استفاده کنید. در میان محتوای خود از عنوان دیگر پست ها با لینک یاد کنید و بدین طریق قدرت سایت خود را بالاتر ببرید
تکنیک نهم: اشتراک گذاری تصاویر
از محصولات یا خدماتتان تصاویر خوبی ایجاد کنید و با دوستان خود به اشتراک بگذارید و به راحتی اجازه دهید دیگران در مورد آن اظهار نظر کنند. از جمله مکان هایی که می توانید به اشتراک عکس بپردازید می توان به Flickr, Picasa, Photo Bucket, Picli و فیس بوک و پینترست و ... اشاره کرد.
تکنیک دهم: انتشار فیلم
همانطور که می توانید تصاویر محصولات خود را به اشتراک بگذارید می توانید با تولید فیلم های آموزشی یا مرتبط با محصولات خود، آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. بهترین سرویس های خارجی برای اشتراک فیلم ouTube, Metacafe, Dailymotion است اما آپارات را هم فراموش نکنید.
برای دریافت سایر تکنیک ها در شبکه های اجتماعی آرتامارکتینگ عضو شوید.
مطالب سایت بسیار جالب مفید و کاربردی هستند واقعا ممنون