ارتباط موثرتر ناشنوایان از طریق رسانه های اجتماعی:
نشنیدن تنها مشکل ناشنوایان نیست، ناشنوایان مشکلات بسیاری دارند که کسانی که ناشنوا نیستند از آن ها بی اطلاع هستند.
در این مقاله قصد داریم به چند مورد از این مشکلات را بپردازیم:
زمان زیادی از دوره اوج پست و نامه نگاری نمیگذرد دوره ای که شاید بیشترین استرس را برای ناشنوایان به همراه داشت؛ استرسی ناشی از نگرانی گم شدن نامه ی خود در اداره پست ؛ اما خوشبختانه با ظهور فناوری های ارتباطی جدید مانند پیام کوتاه دیگر این نگرانی ها را ندارند.
با وجود اینکه فناوری تلفن بین پست و پیام کوتاه اختراع شد اما تلفن برای ناشنوایان عملا خالی از هر گونه منفعت بود به همین دلیل فناوری فکس خیلی سریع مانند یک الحاقیه به تلفن اضافه شد تا ناشنوایان بتوانند پیام های خود را بنویسند و از طریق و بفرستند.
اما امروزه دیگر اینترنت کار برقراری ارتباط را برای ناشنوایان به وسیله نرم افزار های اجتماعی و سایت های اجتماعی نظیر فیس بوک بسیار راحت تر کرده است، به صورتی که در این فضای مجازی برای احقاق حقوق خود کمپین راه اندازی میکنند. کسانی که بی اس ال را اموخته اند با استفاده از دوربین های خود از خود فیلم تهیه میکنند و به بین ناشنوایان به اشتراک میگذارند. نا شنوایان می توانند به طور کامل از تعاملات کاربران، تجربیات و نظراتشان آگاه شوند به طوری که اگر می خواستند به طور عادی، چنین اطلاعاتی دریافت کنند مشکل شنوایی برایشان محدودیت ایجاد می کرد. شبکه های اجتماعی البته نقش اساسی در تعاملات و رفتارهای کاربران و بهبود زندگی افراد محدود و معلول دارد که دور از ذهن نیست.
حالا متوجه می شویم که چقدر یک شبکه ی اجتماعی می تواند در بهبود روابط کمک کند. در واقع چیزی که بیشتر به نظر می رسد این است که روابط با افرادی که محدودیت های جسمی دارند، نیز با وجود چنین شبکه هایی برای بازاریابان ساده شده که همه این ها را باید مدیون بازاریابی اینترنتی و بازاریابی شبکه های اجتماعی بود.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید