بسیاری از ما وقتی یک نرم افزار طراحی می کنیم، ممکن است هزینه ی زیادی برای آن پرداخت کنیم. شاید این هزینه برایمان قابل قبول نباشد اما اگر روش های درآمد زایی از نرم افزار را بدانیم قطعا به طراحی نرم افزار های بعدی نیز فکر می کنیم. هر چند پیش از این به پتانسیل های در آمد زایی از طریق بازاریابی سیار یا موبایلی پرداختیم اما روش های مورد معرفی امروز آرتامارکتینگ بسیار جذاب و جدید است. برای مثالی از نحوه ی در آمد زایی از اپلیکیشن امروز به سراغ نرم افزارهای خبری پر مخاطب رفته ایم تا به شما بگوییم چگونه می توانیم درآمد زایی خوبی از آن ها به طریق مختلف داشته باشیم
روش ها به صورت زیر است:
1-دانلود اپلیکیشن ها در ازای پرداخت وجه آن
برخی دارندگان اپلیکیشن های خبری آن را به فروش می رسانند در حالیکه دانلود آنها باید رایگان باشد. در صورتی که به ازای هر دانلود ، کاربر ملزم به پرداخت پول باشد، بیشتر اوقات نمی توان از راه های بعدی در آمد زایی اپلیکیشن استفاده کرد بنابراین بهتر است که نرم افزار را به رایگان در اختیار کاربر در مرحله ی اول داد.
2-دانلود رایگان با ارائه محدود خدمات و درخواست وجه برای خدمات بعدی
دانلود اولیه بعضی اپلیکشن ها رایگان بوده ولی برای مراحل بعدی درخواست وجه می شود که باز هم باید گفت دانلود تمام مراحل آن باید رایگان باشد. گاهی اوقات هم از کاربر به طور دلخواه خواسته می شود برای کمک به مجموعه ی پشتیبانی کننده از نرم افزار هزینه ای پرداخت کنند که البته بیشتر شبیه کمک و حمایت می باشد.
3-درخواست حق اشتراک
4-نمایش تبلیغات:
تبلیغات به دو بخش تقسیم می شود:1-ارائه تبلیغات که با آنها کاربر از اپلیکیشن خارج می شود.2-ارائه تبلیغاتی که با آنها کاربر از اپلیکیشن خارج نمی شود.که هر یک دارای ویژگی های مربوط ب خود هستند :
1-ارائه تبلیغات که با آنها کاربر از اپلیکیشن خارج می شود:
1-1:تبلیغات نسخه موبایل سایت ها: تبلیغات بصورت متنی است و در پایان هر مطلب می آیند و کسب درآمد با هر کلیک روی لینک تبلیغ صورت می گیرد. این روش برای کسب و کاری مناسب است که برای خود نسخه موبایل تدارک دیده باشد وگرنه نرخ درآمد زایی کاهش می یابد.
2-1:درآمدزایی از طریق ارجاع بازاریابی:می توان بعنوان معرف با دارندگان اپلیکیشن وارد مذاکره شد و برای آنها بازاریابی کرد تا کاربر ترغیب شود از آنها خرید کند و در ازای هر خرید پور سانتی دریافت کرد.
3-1:بنرهای تبلیغاتی:در این روش می توان با توجه به هر مشتری بنر تبلیغاتی خاص وی طراحی کرده و کسب درآمد از طریق کلیک روی تبلیغات و نمایش آن انجام می شود
2-ارائه تبلیغاتی که با آنها کاربر از اپلیکیشن خارج نمی شود:
1-2:تبلیغات بصورت گزارش سازمان یافته (رپورتاژ):در این روش با هر کلیک روی تبلیغات کاربر صفحه ای را می بیند که گزارش کوتاه ظاهرا بی طرفانه و کوتاهی درباره اپلیکیشن داده می شود که روش درآمد زایی به ازای هر بار مشاهده است.
2-2:درخواست وجه به ازای اطلاعات کاربران:در بعضی مجلات کار به این صورت است که اطلاعاتی از کاربر خواسته شده و اطلاعاتش به تبلیغ دهنده داده میشود تا مستقیما با کاربر تماس بگیرند که با این کار درصدی از مبلغ دریافتی تبلیغ کم می شود.به این روش پرداخت به ازای مشتری یابی می گویند.در این مدل، از کاربر هزینه ای دریافت نمی شود و تنها از تبلیغ دهنده و در خواست کننده ی اطلاعات هزینه ای کسب می شود
3-2:کسب درآمد از طریق تشویق به دانلود اپلیکیشن های موبایل : با تبلیغ در اپلیکیشن های خبری ، کاربر ترغیب به دانلود شده که در این صورت درآمد زیادی بدست نمی آید چون دارندگان اپلیکیشن های موبایل این ریسک را نمی پذیرند و این امکان هم وجود دارد دارندگان اپلیکیشن از اطلاعات کاربر سوءاستفاده کرده و شماره های کاربر را سرقت کنند. بنابراین اگر برند شما انقدر مشهور است که کاربران بدون چون و چرا به آن اعتماد می کنند می توانید به راحتی این درخواست را از کاربرانتان کنید.
4-2: فروشگاه اپلیکیشن های موبایل: فروشگاه اپلیکیشن موبایل یا اپ استور ها که در مارکت ها هستند، در ازای دانلود و پرداخت وجه توسط مشتری درصدی بعنوان پور سانت از دارنده اپلیکیشن دریافت می شود.می توان تبلیغات مرتبط را در هر مطلب نشان داد و از پلن های بالا در آن ها بکار گرفت
5-2: کسب درآمد از طریق نظرسنجی: می توان از کاربر سؤالی پرسید و این پاسخ را به تبلیغ دهنده داد و در ازای هر شرکت کننده در نظر سنجی از مشتری وجهی دریافت کرد.
شاید شما هم کمی ذهن خود را بکار بیندازید و بتوانید راه های دیگری هم به آن اضافه کنید. اما این جالب است که گاهی می توان کمتر از چند هفته، نرم افزار را محبوب کرد و سریعا با گرفتن تبلیغات، هزینه ها را جبران کرد. اگر شما هم به فکر طراحی نرم افزار موبایل هستید می توانید سوالات خود را پیرامون چگونگی این کار، از ما بپرسید. حتی اگر می خواهید یک نرم افزار معمولی بسازید می توانید آموزش ساخت اپلیکیشن موبایل با makemedroid را با کمک آرتامارکتینگ بیاموزید.
من مدتیه دارم از سایت گیفینگ استفاده می کنم که خیلی تو بازاریابی بهم کمک کرده،به خصوص در زمینه سوشیال مدیا، رایگان هم هست: https://gifing.com/