بسیاری از ما، زمانی که می خواهیم، برای سئوی سایت خود، گزینه های مورد نیاز برای بهینه سازی را مشخص کنیم، اول از هر چیز به سراغ سرعت لود سایت خود می رویم، اما بسیاری از سئوکارها، به این موضوع اعتقادی ندارند. برخی معتقدند که میزان سرعت لود سایت، حدود 1 درصد روی سئو و رنک سایت اثر گذار است، اما اگر بخواهید به طور موثر تر به این قضیه نگاه کنید، باید بگوییم که، در مورد رتبه ی سایت، یکی از فاکتورهایی که نقش اساسی در رنک سایت دارد، عکس العمل کاربر است. این روزها معنی سئو، از یک سری دست کاری ها، برای محبوب شدن در موتور جستجو فراتر رفته و بیش از هر چیز گوگل به نحوه ی فعالیت کاربران روی سایت توجه دارد.
یک سایت کم سرعت چگونه می تواند موجب کاهش رنک سایت شود؟
زمانی که سایت شما با سرعت کمی لود می شود، قطعا مدت زمانی را کاربران به انتظار نگه می دارد، اما بسیاری از کاربران، پیش از باز کردن کامل سایت، آن را می بندند و این موجب می شود که bounce rate سایت بالا برود، در نتیجه، موجب کاهش رتبه سایت شما می شود. این معضل می تواند در بازاریابی اینترنتی شما نیز بسیار موثر باشد چرا که هم موجب کاهش رتبه ی سایت شما در موتورهای جستجو شده و هم اینکه، موجب فرار مشتریان و فرصت ها از فروشگاه شما می شوند
علت کاهش سرعت لود سایت چیست؟
این معضل می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. از جمله آن ها می توان به کد های بهینه نشده، حجم بالای تصاویر در صفحه اول و صفحات داخلی سایت، استفاده از هاست با سرور کم سرعت، اشاره کرد.
چگونه سرعت لود سایت را اندازه گیری کنیم ؟
شما می توانید با استفاده از ابزارهای مختلفی این کار را انجام دهید. از جمله ابزارهای مطمئن در این مورد ، Pingdom Page Load Time وGoogle Analytics Site Speed می باشند. اما اگر از ابزار محبوب WebPageTest استفاده کنید، امکانات بیشتری در اختیار دارید چرا که می توانید سرعت لود سایت خود را در مرورگر های مختلف چک کنید. توجه کنید که برخی آنالیز ها ممکن است کمی طول بکشد، اما در نهایت، به شما لیستی از مشکلات سایت ارائه می شود. در میان این مشکلات شما می توانید با مشکلات صفحاتی که موجب کاهش سرعت لود سایت شده اند آشنا شده و آن ها را حل کنید.
چگونه مشکل لود سایت را حل کنیم؟
برای اینکه مشکل لود شدن سایت را حل کنید ابتدا به عملکرد خود در زمینه سئوی تصاویر دقت کنید. آیا تصاویر را بهینه سازی می کنید؟ آیا حجم و اندازه ی عکس ها و حتی نوع عکس ها را مورد بررسی قرار می دهید؟ بنابراین می توانید با استفاده از ابزارهای مذکور، صفحاتی که دارای عکس های حجیم هستند را پیدا کنید و نسبت به بهینه سازی این صفحات اقدام کنید. اگر با سئوی تصاویر آشنا نیستید، آموزش بهینه سازی و سئو تصاویر برای سایت می تواند به شما کمک کند
در مرحله دوم باید به سراغ کد های سایت بروید. اگر کد های سایت بهینه شده نباشند می توانند شما را دچار درد سر کنند. هر چقدر هم که سرور سایت شما سریع باشد، اگر کد های سایت مشکل داشته باشند، بازهم نمی توان از عملکرد سایت راضی بود. بنابراین به جای اینکه کاربرانتان را پشت دیوار سایتتان منتظر نگه دارید، مدتی کوتاه تر، زمان بگذارید و مشکلات سایت را حل کنید.
حل مشکل سرور سایت نیز راه حل سوم است. اگر شما از هاستی استفاده کنید که سرور آن کند سرعت باشد، یا اینکه نتواند از سایت های سنگین پشتیبانی کند، این موجب می شود که باز شدن سایت شما با دردسر همراه باشد.
بازهم یاد آور می شویم، که سرعت لود سایت، به طور مستقیم در رتبه ی سایت، تاثیر ندارد اما به عنوان یک فاکتور یوزر فرندلی و یا کاربر پسند بودن سایت مورد توجه گوگل قرار دارد بنابراین نسبت به آن دقت بیشتری داشته باشید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید