صفحه فرود، یا لندینگ پیج یکی از مهم ترین بخش های هر سایت تجاری است که بازدید کنندگان را به فرصت هایی تبدیل می کند که فروش سایت توسعه پیدا کند. بخش های صفحه لندینگ پیج، المان های خاصی هستند که باید به مرور مورد بازبینی و آنالیز قرار گیرند. اما برای اینکه بدانید صفحه فرود شما به خوبی کار می کند یا نه، بهتر است که به فاکتورهای زیر دقت کنید :
آیا مشتریان شما بیشتر شده اند یا نه ؟
هدف صفحه ی فرود، افزایش فروش و مشتری هاست بنابراین اولین و ساده ترین چیزی که باید مد نظرتان باشد، شمار مشتریان است. صفحه ی فرود هم بر تعداد بازدید کنندگان می افزاید و هم بر تعداد مشتریان. بنابراین اگر تغییر محسوسی در تعداد بازدید مشاهده می کنید اما مشتریان به تعداد همیشگی هستند باید با استفاده از تست a/b صفحه را مورد بررسی و تغییر قرار دهید و تا زمانی که مشتریان به تعداد چشم گیری برسند این کار را ادامه دهید.
بخش های صفحه لندینگ پیج در سایت مطالعه کنید...
مطالعه موردی: یک نمونه ضعیف از تست A/B برای افزایش نرخ تبدیل در لندینگ پیج پیشنهاد ویژه!
آیا bounce rate کاهش یافته است یا افزایش؟
bounce rate یا نرخ پرش و یا ترک صفحه، یکی از المان هایی است که بر سئو تاثیر بسزایی دارد. اما این نرخ می تواند نشان دهنده ی موفقیت لندینگ پیج شما هم باشد. هر چه میزان bounce rate کمتر باشد، کسب و کار شما به موفقیت نزدیک تر است. bounce rate به دلایل زیر رخ می دهد:
بازدید کننده دکمه بازگشت را برروی مرورگر خود کلیک می کند.
بازدید کننده مرورگر خود را با دکمه Close می بندد.
بازدید کننده بر روی یکی از تبلیغات وب سایت کلیک می کند.
بازدید کننده بر روی یکی از لینک های خارجی وب سایت کلیک می کند.
بازدید کننده از باکس جستجو بر روی مرورگر خود استفاده می کند.
بازدید کننده یک URL جدید در مرورگر می نویسد و از صفحه خارج می شود.
اگر علت افزایش این نرخ، لندینگ پیج شما باشد، باید این صفحه را مورد بررسی قرار دهید. bounce rate به طور ساده به صورت زیر محاسبه می شود :
اگر در یک ماه بازدید سایت شما، x بوده باشد. از این میزان، y بازدید مربوط به یک صفحه باشد، بنابراین bounce rate شما به صورت زیر حساب می شود: X/Y درصد ! بنابراین بازدید کنندگانی که به صفحه فرود می آیند سریعا آن را ترک می کنند، این نرخ را بالا می برند. پس این صفحه در چنین حالتی نیاز به بررسی دارد. یکی از راه های بهینه سازی این نرخ، این است که دکمه ی cta را مورد بازبینی قرار دهید. آشنایی با Call To Action و بهینه سازی آن می تواند در این بخش به شما کمک کند.
آیا میزان هزینه ها ، نسبت به میزان در آمد معقولانه است؟
یکی از روش های ساده برای بررسی کیفیت صفحه فرود این است که به اندازه ی کافی به بودجه های شما کمک می کند یا نه. اگر شما لندینگ پیج درآمد زایی ندارید، مسلم است که هزینه ها به شما فشار وارد می کنند و این یعنی پیش از هر هزینه کردنی، نیاز دارید این صفحه را مورد بازبینی قرار دهید. در صورتی لندینگ پیج شما بازدهی کافی دارد که هزینه ی ثابتی که هر ماه برای سایت خود می پردازید، بخشی از درآمد از لندینگ پیج باشد. در صورتی که نسبت هزینه ( ثابت ) به درآمد هر ماه کمتر شود، لندینگ پیج شما یک صفحه فرود موفق به شمار می رود.
برای مثال اگر شما هر ماه 20 هزار تومان برای سایت هزینه می کنید، در صورتی که ماه اول درآمد لندینگ 100 هزار تومان و در ماه دوم در امد لندینگ 120 هزار تومان باشد، لندینگ شما موفق است چرا که نسبت هزینه به در امد رو به کاهش است
تمریناتی برای افزایش نرخ تبدیل در لندینگ پیج پیش از این توسط آرتا آموزش داده شده است که به شما کمک می کند موفقیت لندینگ پیج خود را افزایش دهید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید