آموزش های ضروری پیرامون طراحی سایت SEO Friendly یا بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو
اگر شما یک وب سایت بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو داشته باشید، می توانید مطمئن باشید که در لیست نتایج جستجوی کاربران، در رتبه ی خوبی قرار خواهید گرفت. بدین صورت، بسیاری از کاربران مورد هدف خود را روانه ی سایتتان خواهید کرد. از این جهت است که لزوم طراحی استراتژی سئو و بهینه سازی سایت برای سایت ها، بسیا ضروری می نماید. در صورتی که در صدد طراحی استراتژی سئوی سایت هستید، توصیه می کنیم لینک زیر را مورد مطالعه قرار دهید تا گامی از گام های طراحی استراتژی سئوی سایت را از دست ندهید:
اصولی که باید در طراحی استراتژی سئو سایت مد نظر داشته باشید
فکر اساسی که در پس زمینه ی بهینه سازی و سئوی سایت برای موتورهای جستجو قرار دارد، این است که ، راه ارائه ی اطلاعات سایت برای موتورهای جستجو، چنان هموار کنیم که این موتورها، بتوانند به اطلاعات مورد نیاز خود به سهولت دسترسی داشته باشند، تا بتوانند محتویات سایت را به خوبی ایندکس کنند.
مطالعه ی مطلب زیر به شما کمک می کند در میان سایت های رقبا و سایت های تجاری، رتبه ی بهتری در موتورهای جستجو پیدا کنید:
دانستنی های مهم در بهینه سازی سایت های تجاری
شما با خواندن این مطلب آموزشی، می اموزید چگونه یک وب سایت SEO Friendly داشته باشید.
بر روی ساختار و معماری سایت خود کار کنید:
برای معماری و ساختار سایت و اینکه اجزای آن چگونه به نظر برسند باید طرح ریزی داشته باشید. برای نمونه، اگر شما قرار است یک فروشگاه اینترنتی برای فروش موبایل طراحی کنید، باید برای هر برند یک صفحه خاص داشته باشید ( برای نمونه، اپل، سونی، سامسونگ، و... ). از طرفی باید هر صفحه را با طبقه بندی مناسب، چنان در اختیار موتورهای جستجو قرار دهید که به راحتی بتواند طبقه بندی های سایت شما را به رسمیت بشناسد و در این وادی، سایت شما را به راحتی بفهمد. ( طبقه بندی ها شامل مواردی نظیر، اسمارت فون ها، گوشی های کشویی، نمایشگر های لمسی و ...می شوند )
علاوه بر تمام موارد بالا، ایجاد یک لندینگ پیج برای هر صفحه یک ضرورت است که باید در طراحی ساختار سایت، به آن توجه داشته باشید. برای یاد گیری دیگر تکنیک های سئوی سایت می توانید به لینک آموزش سئو سایت مراجعه کنید.
بر روی کلمات کلیدی و محتوا کار کنید:
اساس کار این مرحله، تحقیقات هدفمند است. شما باید با بررسی کامل، بتوانید برای وب سایت خود کلمات کلیدی مرتبطی پیدا کنید تا از این طریق بتوانید ترافیک مرتبط با محصولاتتان را روانه سایت کنید. در خلال تحقیقات خود، به اطلاعاتی پیرامون نحوه ی جستجوی کاربران، نیز دست پیدا کنید. بر روی مخاطبین خود کار کنید و ببینید که آنان چگونه و چه چیزی را جستجو می کنند و چگونه از طریق موتورهای جستجو به شما دسترسی پیدا خواهند کرد. برای هر صفحه ی سایت خود یک یا دو عبارت کلیدی داشته باشید که ترکیب آن حد اکثر شامل 3 یا 4 کلمه باشد. ( هر عبارت کلیدی شامل سه یا 4 کلمه باشد و از این حد تجاوز نکند ). برای پیدا کردن بهترین عبارت کلیدی ابزارهایی وجود دارد اما توصیه می کنیم آموزش زیر از آرتا پیرامون انتخاب کلمات کلیدی مناسب را حتما مورد مطالعه قرار دهید:
آموزش انتخاب کلمات کلیدی پر کاربرد در بهینه سازی سایت
زمانی که با استفاده از ابزار های آنلاین و بررسی کاربران، کلمات کلیدی مورد نظر خود را پیدا کردید باید به فکر تولید محتوای غنی و مرتبط با کلمات کلیدی سایت خود باشید. با توجه به آخرین بروز رسانی های الگوریتم پاندای گوگل، برای رتبه دهی به سایت ها، هنوز هم کیفیت محتوا، اولین ملاک رتبه دهی است. به طور ایده آل باید به تولید محتوایی بپردازید که هم برای کاربران و بازدید کنندگان سایت مفید باشد و هم برای موتورهای جستجو مورد قبول و معتبر باشد. پیش از این باید به این توجه داشته باشید که محتوای تولید شده با سایت و موضوع وب سایت شما و حتی با موضوع فروشگاه تان تناسب داشته باشد.
بر روی متا تگ ها کار کنید:
متا تگ ها در سورس کد های HTML وب سایت و وب پیج های شما قرار می گیرند. زمانی که ربات ها و عنکبوت های موتورهای جستجو در حال اسکن اطلاعات پیرامون سایت و وب پیج ها هستند، این متا تگ ها هستند که اطلاعات لازم را در اختیار آن ها قرار می دهند. در باره متا تگ ها به موارد زیر دقت کنید:
عنوان متا تگ:
مهم ترین چیزی که در عناوین متا تگ ها باید مد نظر داشته باشید این است که در آن ها باید کلمات کلیدی اصلی بکار گرفته شوند. موتورهای جستجوی اصلی نظیر گوگل و بینگ، بر این موضوع تاکید بسیاری دارند و آن را به عنوان یک ارزش به شمار می آورند.
توضیحات متا تگ:
توضیحات متا تگ، برای هر صفحه به طور منحصر به فرد نوشته می شود، و اصول بکار گیری ان بدین صورت نیست که از یک توضیح برای کل قسمت های سایت، استفاده شود. این توضیحات باید بازتابی از کلمات کلیدی بکار برده شده در هر صفحه باشد. زیاده روی در این بخش نیز می تواند به ضرر سایت شما تمام شود. در صورتی که کلمات کلیدی را در این بخش بیش از دو بار تکرار کنید، گوگل ممکن است شما را پنالتی کند و سایتتان را جریمه کند. بنابراین متعادل عمل کنید.
کلید واژه های متا تگ :
از آن جایی که کم و بیش این شیوه منسوخ شده است اما کماکان هنوز هم برخی از وبمستر ها، از آن استفاده می کنند. گوگل برای ایندکس از کلمات کلیدی در این بخش استفاده نمی کند اما اگر می خواهید از این بخش استفاده کنید، بیاد داشته باشید که محدودیت 250 کاراکتری را در نوشتن آن لحاظ کنید.
افزودن متا داده ها به تصاویر:
برای تصاویر، می توانید در بخش اطلاعاتی قرار دهید که به تقویت کلمات کلیدی تان منجر شود. در این بخش نیز باید تعادل را مد نظر داشته باشید و توجه تان را به مفید بودن موضوع برای کاربران و موتورهای جستجو معطوف کنید.
بهینه سازی و سئو تصاویر برای سایت آموزش تکمیلی برای سئو تصاویر در سایت
بر روی نقشه سایت خود کار کنید (site map ):
توصیه می کنیم که نقشه ی سایت متنی خود را ایجاد کنید و در ان لینک هایی از بخش های مختلف سایت قرار دهید. این کار هم برای موتورهای جستجو و هم برای کاربران مفید است. اگر این فایل را به صورت html طراحی کنید، مفید تر است. در نقشه سایت باید کلمات کلیدی به خوبی توصیف شوند به طوری که هم کاربران و هم موتور جستجو را در رسیدن به اهدافشان یاری کند.
دانش نوشتن متاتگ های موثر به سبک 2015 ( آخرین ویرایش )
بر روی ناوبری سایت خود کار کنید
بر روی ناوبری سایت خود، بر اساس میزان اهمیت کلمات کلیدی، کار کنید. لینک هایی از صفحات مختلف، به مهم ترین صفحات ایجاد کنید. همچنین برای تکمیل این کار، لینک هایی را از هدر سایت، و نقشه سایت، به برخی صفحات ایجاد کنید. لینک های استاندارد html هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو مفید هستند. برای هر صفحه، یک لینک جداگانه تدارک ببینید تا قابلیت های صفحه مورد نظر را افزایش دهد. برای مثال، زمانی که شما برای پیج اپل و گوشی های هوشمند آن یک لینک جداگانه داشته باشید، کاربری که به دنبال آیفون 5 ، باشد، به جای اینکه به صفحه ی اول سایت، دسترسی پیدا کند، مستقیما روانه ی پیج اسمارت فون های اپل می شود و می تواند اطلاعات لازم پیرامون آیفون 5 را مشاهده کند.
بر روی سازگاری صفحات سایت کار کنید:
در طراحی صفحات خود، تعادل را رعایت کنید. مطمئن باشید که صفحات فرعی، داری چینش و طبقه بندی هایی دقیقا شبیه به صفحه ی اصلی هستند. توصیه می شود برای هر صفحه، به میزان 350 تا 550 کلمه، محتوا ایجاد کنید. بهتر است که اندازه ی هر صفحه کوچک باشد. هر اسکریپت را در فایل جداگانه ای قرار دهید تا سایز صفحات کم شود و اسپایدر ها نیز بتوانند به طور کاراتری، صفحات شما را مرور کنند.
اطلاعات صفحات سایت خود را به موتورهای جستجو ارائه کنید
زمانی که در حال هدفگذاری بر روی مخاطبین خود هستید باید توجه داشته باشید که آن ها از چه موتورهای جستجویی برای یافتن شما استفاده می کنند. بهتر است برای تثبیت در موتورهای جستجوی فراوان، کار نکنید. سه موتور جستجوی اصلی که درصد زیادی از کاربران از آن استفاده می کنند، گوگل، یاهو و بینگ است. برای این سه موتور جستجو فعالیت داشته باشید و اطلاعات خود را برای این سه موتور جستجو ارائه دهید.
بر روی رقبایتان مطالعه داشته باشید
رقبایتان را به طور جدی تر و از زاویه های مختلف مورد بررسی قرار دهید. اگر آنان از شما پیشی گرفته اند، به بررسی روش های موفق شدن آنان بپردازید. روش ها و زمینه های کاری رقبا را مورد بررسی قرار دهید. برای مثال بررسی کنید که آن ها از چه کلمات کلیدی استفاده می کنند، یا اینکه عناوین مرورگر را چگونه می نویسند و یا حتی محتوایشان بیشتر در چه قالبی است. بک لینک هایشان را مورد بررسی قرار دهید و کانال های فروششان را مورد بازبینی قرار دهید و برای موفقیت فروشگاه خود از آن ها ایده بگیرید.
برای اینکه در مقابل رقبایتان بایستید و وارد رقابت شوید باید رقابت را درک کنید و آن را بشناسید.
با استفاده از ابزارهای مختلفی که در دنیای وب موجود است می توانید رقبایتان را زیر ذره بین قرار دهید.
در این باره توصیه می کنیم که مقاله ی کامل و جامع در باره ی شناخت رقبا در لایو گالری، را مورد مطالعه قرار دهید برای این منظور روی لینک زیر کلیک کنید:
چگونه در بهینه سازی تجارت الکترونیکی از تجربیات پنهان رقبا استفاده کنیم؟ ( ابزارها + روش ها )
در مقابل تغییرات الگوهای بازار منعطف باشید:
بر اساس تجربیاتی که در مرحله ی قبلی به آن دست پیدا کرده اید، باید تغییراتی روی فروشگاه اینترنتی خود ایجاد کنید. هر چند بسیاری از تغییرات نتایج فوری ندارند اما ایجاد این تغییرات الزامی و ضروری است. همیشه با توجه به تغییرات بازار، برای یک سری تغییرات آمادگی داشته باشید تا بتوانید بهترین نتیجه را از موتورهای جستجو و رفتار کاربران دریافت کنید.
در صورتی که به قصد دارید برای وب سایت خود، دستیار سئو استخدام کنید یا اینکه نیاز به مشاوره ی سئو دارید می توانید از طریق این لینک با آرتا در ارتباط باشید و راهنمایی های لازم را دریافت دارید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید