زمانی که یک مدیر سایت، تصمیم دارد رتبه ی سایت خود را در گوگل و دیگر موتورهای جستجو ارتقا دهد، سئوی سایت را در راس کار خود قرار می دهد.
او با بکارگیری تکنیک های سئوی داخلی و تکنیک های سئوی خارجی، سعی می کند سایت خود را برای جستجوی برخی کلمات کلیدی، در اولین جایگاه از صفحه ی گوگل نمایش دهد.
او در مدتی طولانی، و با روش های اصولی و منطقی، در نهایت به هدف خود خواهد رسید اما همه چیز در همینجا ختم نمی شود.
اگر شما به عنوان یک مدیر سایت تلاش های قبلی خود را رها کنید، قطعا سایت شما به رتبه های کمتر نزول خواهد کرد.
از طرفی در طول این مدت، توانسته اید، سایت های زیادی را زیر پا بگذارید و جایگاه آن ها را تصاحب کنید. قطعا این سایت ها نیز با دیدن چنین پسرفتی، ساکت نمی نشینند و رقابت خود را با شما شروع خواهند کرد. پس وظیفه ی سخت تری خواهید داشت.
راهنمایی های امروز آرتا به شما کمک می کند که جایگاه خود را در رتبه ی اول، نگهدارید
سایت خود را با صفحات و محتوای تازه، و اختصاصی بروز نگهدارید
گوگل مانند یک آهنرباست که به سوی مطالب جدید کشیده می شود. شما با داشتن یک سایت ایستا و ثابت، شانس چندانی برای موفقیت در سئو و محبوبیت نزد گوگل نخواهید داشت.
برای اینکه به رتبه ی برتر در گوگل برسید و در ادامه این رتبه را حفظ کنید، نیاز به محتوای تازه و اختصاصی دارید.
نکته ی اولیه و اصولی است که محتوای سایت شما، باید مرتبط با موضوع سایت تان باشد. علاوه بر این، در هر مطلب، لینک هایی به مطالب قبلی نیز ایجاد کنید تا عنکبوت های گوگل، مدت زمان بیشتری را صرف بررسی سایت کنند. در نهایت هنگام نوشتن تگ های عنوان، به کلمات کلیدی اصلی نیز توجه کنید و به طور کاملا بهینه سازی شده این بخش را تکمیل کنید.
بر روی تقویت لینک هایتان کار کنید
اگر شما هم اکنون در رتبه ی 1 قرار دارید ( رتبه ی 1 یعنی، خط اول از صفحه اول نتایج گوگل ) باید بتوانید از سایت های معتبر، لینک هایی به سمت سایت خود ایجاد کنید.
البته منظور ما خرید بک لینک نیست. گوگل همه چیز را به طور طبیعی می پذیرد و روش های غیر طبیعی را محکوم و به جریمه ختم می کند.
در همین زمان است که باید از بهینه بودن ساختار های سایت، اطمینان حاصل کنید. مطالب تازه و مفید به شما کمک می کند که نزد دیگر سایت ها محبوب شوید، و آنان لینک هایی به سمت سایت شما ایجاد کنند.
توصیه اساسی این است که با محتوای برجسته، و لینک های مفید، و ترکیبی از این دو مورد، جایگاه خود را در مکانی که هستید تقویت کنید.
بهینه سازی محتوایی خود را هرگز متوقف نکنید
بعد از رسیدن به رتبه ی 1، قطعا محتوای جدید یا صفحات جدیدی به سایت اضافه می شود. سعی کنید این موارد جدید را به صورت بهینه سازی شده، منتشر کنید. در این زمان، بهینه سازی شما باید با هدف افزایش نرخ کلیک و نرخ تبدیل صورت بگیرد.
بر روی تگ های عنوان طوری کار کنید که کاربران به سمت آن ها جذب شوند و روی آن ها کلیک کنند.
البته می توانید عنوان نمایشی در گوگل را هم تغییر دهید و آن را جذاب تر کنید اما از آن جا که کلمه کلیدی اصلی و مورد توجه گوگل، در این عنوان قرار دارد بسیاری از افراد، تغییر تگ عنوان را یک ریسک می دانند و آرتا نیز شما را به این مورد توصیه نمی کند. اما بعد از این برای محتوای جدید، بر روی جذابیت و کلیک خور بودن تگ عنوان کار کنید.
به جای تغییر تگ عنوان، می توانید توضیحات متا را تغییر دهید. در بخش توضیحات متا به یک کلمه کلیدی خاص را با پاره ای توضیحات و یک دعوت موثر از کاربران (برای کلیک روی عنوان و لینک ) بسنده کنید.
تلاش کنید که ترافیک خود را با توجه به اهداف خود بالا ببرید، و بر روی موفقیت دکمه ها و لینک های CTA بسیار تمرکز کنید. زمانی شما موفق عمل کرده اید که با بالا رفتن ترافیک، فروشتان نیز افزایش پیدا کند.
ترافیک وب سایت خود را مورد آنالیز قرار دهید
برای این منظور، صفحات سایت خود را مورد ببرسی قرار دهید، و بدانید که کدام صفحات بازدید بیشتری دارند و کدام صفحات نا موفق هستند. همچنین دقت داشته باشید که کدام کلمات کلیدی، در موفقیت سایتتان نقش اساسی دارد و بازدیدهای زیادی را روانه سایت شما می کند.
با استفاده از ابزارهای آنلاین، بررسی کنید که بازدید شما از کدام کانال ها بیشتر است.
در نتیجه با توجه به اهدافتان، از اطلاعات کسب شده تان استفاده کنید و در جهت بهبود وضعیت سایت، تغییراتی در استراتژی ها و بخش های مختلف سایت ایجاد کنید.
برای مثال، ویژگی صفحات پر بازدید را لیست کنید و این ویژگی ها را در صفحات کم بازدید، دیکته کنید.
وقتی که شما بازدید کنندگانی راضی داشته باشید، انها به سایت شما باز می گردند و دوباره به شما مراجعه می کنند و حتی بخاطر رضایتی که دارند، سایت شما را در وبلاگ یا سایت خود، لینک می کنند. این شانس بهتری به شما برای ماندن در رتبه ی 1 می دهد.
به طور هفتگی وضعیت سایت خود را چک کنید و تغییراتی نیز در سایت اعمال کنید تا بتوانید نتایج دلخواه تان را بگیرید.
رفتار رقبا را زیر نظر داشته باشید و تغییرات بخش های مختلف سایت رقبا را زیر ذره بین قرار دهید و متناسب با رفتار رقبا، شما نیز تغییرات و عکس العمل هایی داشته باشید تا در این رقابت جا نمانید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید