لندینگ پیج یا صفحه فرود در واقع نقش کلیدی و اساسی در سایت های تجاری دارد که باید از نظر فنی و حرفه ای، درست و اصولی طراحی شود تا میزان سود و فروش را بالا ببرد. در واقع لندینگ پیج صفحه ای است که کاربر را ترغیب می کنید تا در مورد محصولات شما بداند. البته برخی صفحه ی خرید را به عنوان صفحه ی فرود می پندارند که در مورد این موضوع نظرات متفاوت است. به هر حال این صفحه که باید توسط کاربرانتان مورد توجه قرار بگیرد بسیار اهمیت دارد. برای ساخت این صفحه باید المان های متفاوتی را نظر بگیرید که در زیر آن ها را ذکر کرده ایم:
عنوان ها
دکمه CTA
محتوا
نگارش محتوا
محتوای تصویری شامل فیلم و عکس و ...
طول صفحه
لینک ها
برای موارد یاد شده هر کدام استراتژی هایی وجود دارد که می بایست به آن توجه داشته باشید. در این مقاله به اختصار در این باره توضیح می دهیم
عنوان ها
شما تصور کنید که می خواهید لندینگ پیج خود را برای یک کاربر بی حوصله بهینه سازی کنید! اگر اینگونه فکر کنید به سرعت به سراغ اصل مطلب می روید و این چیزی است که در طراحی عناوین باید دقت داشته باشید. بهتر است که از جملات و کلمات فرعی و عمومی دوری کنید و در توضیح عناوین، از کلمات مستقیما مرتبط استفاده کنید.
دکمه CTA
عموما Landing Page را به دکمه ی CTA می شناسند. این دکمه در واقع از کاربر می خواهد که اقدام مورد نظر شما را انجام بدهد. برای اطلاعات بیشتر در مورد دکمه CTA می توانید مطلب مفید با عنوان آشنایی با Call To Action و بهینه سازی آن را مطالعه کنید. دکمه ی CTA باید از نظر رنگ، عبارت بکاربرده شده و المان های اینچنینی به طور اصولی طراحی شود و به طور مستمر مورد آزمون قرار بگیرد تا بهترین نتیجه را از آن کسب و کار شما کند. بنابراین به محض ایجاد یک دکمه CTA و عدم دریافت نتیجه مناسب، نا امید نشوید.
محتوا و نگارش آن
محتوا شامل دو بخش محتوای آغازین و میانی است که در صورتی که محتوای آغازین جذاب نوشته شود، موجب می شود که کاربر به سمت محتوای میانی برود. بعد از این که فحوای متن شما مشخص شد باید از نظر نگارشی روی متن کار کنید. یک متن که از سوی شرکتی معتبر نوشته می شود نباید دارای غلط املایی و نگارشی باشد. این می تواند در کم و زیاد کردن اعتماد طرفین نقش اساسی داشته باشد.
محتوای تصویری
بعد از اینکه مطالب خود را نگاشتید سعی کنید با استفاده از محتویات تصویری نظیر فیلم و ... دید کاربر را باز تر کنید و وی را ترغیب به همکاری بیشتر کنید. محتوای تصویری همیشه تکمیل کننده ی محتوای متنی هستند پس آن را جدی بگیرید.
طول صفحه
طول صفحه ی فرود شما نباید چنان بلند باشد که کاربر خسته شود و نباید چنان کوتاه باشد که کاربر نتواند به نتیجه برسد. شما می بایست بتوانید در طول ده ثانیه تا 1 دقیقه نظر کاربر را با جملات و تصاویر و مهم تر از همه با عنوان اولیه و دکمه ی CTA به خود جذب کنید.
لینک های مرتبط
در لندینگ پیج می توانید از لینک های ضروری و مرتبط با پیشنهادهایتان استفاده کنید. فراموش نکنید که لینک هایی را باید بکار بگیرید که در تصمیم کاربر دخیل اند. برای نمونه اگر می خواهید کاربر را دعوت کنید تا سایتش را برای طراحی به شما بسپارد، قرار دادن لینک نمونه کار ها کار اساسی و درستی است اما از قرا دادن لینک های غیر مرتبط کاملا بپرهیزید.
تست صفحه فرود
بعد از اینکه صفحه ی مورد نظر را طراحی کردید با استفاده از تکنیک a/b testing سعی کنید در مدت های مشخص، وضعیت قبل و بعد از تغییرات را بسنجید و المان های سود آور را تثبیت و موانع را حذف کنید تا روز به روز بازاریابی اینترنتی شما پیشرفت کند.
توصیه آرتامارکتینگ: توجه داشته باشید که طراحی لندینگ پیج حرفه ای پروسه ای بسیار زمان بر و انرژی بر است بنابراین باید تلاشتان را بر روی بهبود مستمر قرار دهید.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید