تبلیغات سیار یا تبلیغات موبایلی چیزی فراتر از تصور شما
این روزها همه موبایل به دست شده اند و احیانا یک تبلت هم در جیب کتشان پنهان کرده اند و این میتواند نشانه ی پیشرفت تکنولوژیکی مردم باشد اما حقیقتا با روی کار آمدن دستگاه های همراه یا موبایل نظیر اسمارت فون و تبلت، روال بسیاری از امور تغییر پیدا کرده است. اما زمانی که بحث کمی تخصصی تر می شود و پای عباراتی نظیر بازاریابی موبایلی به میان می آید، نظرات محدود شده و کاربران به چیزی بیش از پیامک های تبلیغاتی نمی اندیشند اما حقیقت امر این است که بازاریابی موبایلی مفهوم دیگری دارد که گروه آرتامارکتینگ عنوان بازاریابی سیار را برای فهم و کاربرد بهتر، جایگزین آن کرده است. بازاریابی سیار در واقع به بازاریابی اطلاق می شود که دستگاه های همراه و ملزومات آن ها نظیر اپلیکیشن ها در آن نقش مهمی دارند.
برای اینکه بهتر با این موضوع آشنا شوید و با آن درگیر شوید دید خود را محدود تر کرده و به سراغ اپلکیشن های موبایل و پتانسیل های بازاریابی آن ها را مد نظر قرار می دهیم.
اپلیکشن ها به عنوان ویترین محصولات شما
اپلیکشن ها می توانند در دو قالب عمومی و یا فروشگاهی طراحی شوند. اگر شما برای فروش بیشتر محصولات خود از اپلکیشن های فروشگاهی استفاده کنید، می توانید به راحتی، محصولات خود را در اپلکیشن بیفزایید و کاربران با مشاهده و بررسی نرم افزار شما، محصولات شما را دیده و در مورد آن اطلاعات کسب کنند و سریعا سفارش دهند. اما اگر بخواهید از اپلیکیشن های عمومی استفاده کنید می بایست، پر دانلود ترین اپلیکیشن ها را انتخاب کنید و با قرار دادن معرفی محصولات خود در این نرم افزارها، کاربران را از محصولات خود با خبر کنید. البته این کار توسط برنامه نویس اندروید صورت می گیرد. بنابراین یک اپلیکشن به خودی خود می تواند بستر تبلیغات محصولات شما باشد. برای ایجاد کمپین تبلیغاتی سیار می توانید خدمات طراحی کمپین تبلیغات موبایلی آرتامارکتینگ را مطالعه کنید
با اپلیکشن ها درامد زایی کنید
زمانی که شما بتوانید بر روی اپلکیشن های پر بازدید خود، تبلیغات ارائه دهید، می توانید از تبلیغ دهنده هزینه ای دریافت کنید .و این یکی از روش های تبلیغاتی است. از طرفی زمانی که اپلیکشن فروشگاهی شما در دسترس کاربران خاص تان باشد، انها به محض احساس نیاز به محصولی سریعا اپلیکیشن شما را باز کرده و به دنبال محصولات می گردند و خرید خود را نهایی می کنند بنابراین می توان از هر اپلیکیشن به عنوان یک شعبه ی فروشگاهی یاد کرد .
مشتریان خود را زیاد تر کنید
زمانی که شما یک نرم افزار جدید ایجاد می کنید که قابلیت های ستودنی دارد، می توانید به راحتی، آن را در معرض دید کاربران قراردهید. کاربران هم از محصولات جدید استقبال می کنند بنابراین اگر شما قابلیت های اپلکیشن خود را به خوبی توضیح داده باشید کاربران هم از آن استقبال خواهند کرد و با استقبال آن ها فروش شما نیز افزایش خواهد یافت.
نظرات
اولین نظر را شما بنویسید